Εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ έμεινε ο Φεντόρ Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ καθώς ο Ρώσος επιθετικός έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού.
Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζονται επίσης οι Κόλεϊ, Πένια, με τον Δικέφαλο να θέλει μόνο νίκη για να μην βγει οριστικά εκτός πρωταθλήματος.
Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:
«Ντέρμπι στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2024-25. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (02.02) την ΑΕΚ και έχει ως μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.
Η τελευταία πρόβα της ομάδας διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (01.02) στη Νέα Μεσημβρία και περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.
Ο Φεντόρ Τσάλοφ ένιωσε ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι στην Ισπανία, σήμερα υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον δικέφαλο, με το διάστημα απουσίας του να υπολογίζεται σε 10-15 ημέρες. Οι Ντέγιαν Λόβρεν και Αντρίγια Ζίβκοβιτς συνέχισαν με θεραπεία.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.