Μίμης Δομάζος: Γιατί είχε φύγει από τον Παναθηναϊκό – Όσα είχε πει στην τελευταία του εμφάνιση (vid)
Ο Μίμης Δομάζος απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών και συνέδεσε το όνομα του με τον Παναθηναϊκό - Ποιοι ήταν οι λόγοι που είχε αποχωρήσει από το τριφύλλι και είχε αποκαλύψει στην τελευταία του συνέντευξη.
Ο Μίμης Δομάζος δεν είναι πια κοντά μας αφού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, προκαλώντας απέραντη θλίψη στον Παναθηναϊκό, αλλά και σε σύσσωμο το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς πρόκειται για μία από τις πιο εμβληματικές μορφές όλων των εποχών.
Ο «Στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρου μπορεί να μην βρίσκεται πια κοντά μας, όμως αφήνει πίσω του μια τεράστια παρακαταθήκη στα ελληνικά γήπεδα, τόσο με τα αγωνιστικά του επιτεύγματα όσο και με τον χαρακτήρα του.
Πριν από λίγο καιρό είχε δώσει μια συνέντευξη στην ΕΡΤ αποκαλύπτοντας το λόγο για τον οποίο έφυγε από τον Παναθηναϊκό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τον ανάγκασαν να φύγει από τους πράσινους.
Δείτε τι είχε πει ο Δομάζος στη συνέντευξη:
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μίμης Δομάζος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στις 6 Μαρτίου του 2024 και μίλησε για τελευταία φορά στην κάμερα της ΕΡΤ, όπου αναφέρθηκε σε όλη την καριέρα του, στη σπουδαία φιλία που είχε με τον Αντώνη Αντωνιάδη, αλλά και στην καριέρα του στον Παναθηναϊκό.
Μάλιστα, ο Δομάζος είχε κάνει ειδική αναφορά στους λόγους που είχε αποχωρήσει από το τριφύλλι, λέγοντας πως δεν είχε φύγει μόνος του, αλλά πως τον είχαν, διώξει.
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη



