Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία πάει να κάνει μια κίνηση που δεν ήταν προτεραιότητα με βάση το ρεπορτάζ των πράσινων και αυτή είναι στη θέση του αμυντικού μέσου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Record, ο Σουαλιό Μεϊτέ βρίσκεται πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Όπως αναφέρει, οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του 30χρονου με μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς.
Ο Γάλλος παρέμεινε στην Μπενφίκα το καλοκαίρι, ωστόσο δεν έχει ακόμη κάποιο παιχνίδι στα πόδια του, καθώς δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα των Λουζιτανών.
Ο Μεϊτέ έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα μέχρι και το καλοκαίρι του 2026 με τις ετήσιες απολαβές του να κυμαίνονται στα δύο εκατομμύρια ευρώ.
Αινιγματικός Μεϊτέ για το μέλλον του: «Loading…»
Ο Μεϊτέ δεν έχει βρει καθόλου χρόνο συμμετοχής φέτος με την Μπενφίκα και το μέλλον του στην Πορτογαλία φαίνεται πως είναι αβέβαιο.
Ο Γάλλος μέσος, πραγματοποίησε ανάρτηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, η οποία μπορεί να ερμηνευτεί και ως προπομπός εξελίξεων για το ποδοσφαιρικό μέλλον του.
Ο Μεϊτέ συνεχίζει να βρίσκεται στον… πάγο από την Μπενφίκα και είναι λογικό να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος παραμένει άγνωστος ποιος θα είναι.
Συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έγραψε «Loading…», συνοδευόμενο από ένα emoji με τη λέξη «soon».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».