Σπανούλης: «Θα είμαι πάντα ευγνώμων στον Σφαιρόπουλο, είχαμε σπουδαία συνεργασία»
Ο Βασίλης Σπανούλης έσταζε μέλι για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο μετά την ήττα της Μονακό από τον Ερυθρό Αστέρα, δηλώνοντας ευγνώμων στον Έλληνα κόουτς
Ο Ερυθρός Αστέρας λύγισε την Μονακό στην παράταση για την 22η αγωνιστική της EuroLeague και ο Βασίλης Σπανούλης στις δηλώσεις του μετά το ματς δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σχέση που έχει με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.
Ο κόουτς του Ερυθρού Αστέρα είχε υπό τις οδηγίες του τον νυν τεχνικό της Μονακό από το 2014 έως το 2018, με τον Σπανούλη να έχει μόνο καλά λόγια να πει, αναφέροντας πως συνεργάστηκαν εξαιρετικά και θα του είναι για πάντα ευγνώμων, καθώς τον βοήθησε στην καριέρα του.
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο τους έφτασαν μαζί με τον Ολυμπιακό, ο ένας ως προπονητής και ο άλλος ως παίκτης σε δύο τελικούς Ευρωλίγκας απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε στις έδρες των αντιπάλων.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Σπανούλης
«Δεν είχαμε καλή συνεργασία, είχαμε σπουδαία συνεργασία», είπε αρχικά ο Λαρισαίος τεχνικός, για να προσθέσει στην συνέχεια: «Είμαστε φίλοι και θα είμαι πάντα ευγνώμων επειδή με βοήθησε στην καριέρα μου. Συνεργαστήκαμε εξαιρετικά, του εύχομαι τα καλύτερα και θέλω να τον συγχαρώ για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε».
- Η Κίνα απλώνει οικονομικά δίχτυα στην Κεντρική Ασία – Τα εμπορικά στοιχεία
- Χανιά: Τρίγωνα κάλαντα και… μπαλωθιές – Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου με κρότο
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο πλήγωσε τον Μάθιου Λίλαρντ με τις δηλώσεις του, αλλά «ποιος νοιάζεται;»
- Συνελήφθη διεθνής ποδοσφαιριστής στην Αγγλία ως ύποπτος για επίθεση
- Απαγόρευση εισόδου σε πολίτες 30 χωρών ετοιμάζουν οι ΗΠΑ
- Φυλακές Αγίου Στεφάνου: Κρατούμενος άρπαξε σωφρονιστικό υπάλληλο και τον απείλησε με αυτοσχέδιο μαχαίρι

