Πρόβλημα στην Μπαρτσελόνα με Βέσελι – Δεν παίζει με τη Μονακό
Ο Γιαν Βέσελι ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο γόνατο και δεν θα ενισχύσει την Μπαρτσελόνα στο ματς με τη Μονακό.
Τις υπηρεσίες του Γιαν Βέσελι θα στερηθεί η Μπαρτσελόνα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μονακό για την 20η αγωνιστική της Euroleague (09/01, 20:00).
Ο Τσέχος ψηλός ταλαιπωρείται εδώ και μέρες από έναν τραυματισμό στο γόνατο και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.
Θυμίζουμε πως ο Βέσελι δεν συμμετείχε ούτε στην αναμέτρηση της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στην Παρί, ενώ έχασε και τα παιχνίδια με Μπανταλόνα και Χιρόνα για το ισπανικό πρωτάθλημα, στα οποία οι «μπλαουγκράνα» έκαναν δύο ήττες.
Ο Βέσελι μετράει τη φετινή σεζόν 9.8 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1.9 ασίσυ και 1.2 κλεψίματα ανά 23:13 σε 18 αναμετρήσεις της Euroleague.
- Σαρωτικοί έλεγχοι για Airbnb – Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα
- Πώς πέθανε ο έρωτας των millennials για το ίντερνετ
- Συνταγή: Σπαγγέτι με σολομό και σπαράγγια
- Σε ποιες περιοχές θα μείνουν κλειστά τα σχολεία λόγω της κακοκαιρίας
- Ιράν: Ο γιος του άλλοτε σάχη καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν «με τον λαό»
- Περπάτημα: Πέντε μυστικά που το απογειώνουν

