Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα: «Έδεσε» τον Γιαν Βέσελι μέχρι το 2026 (pic)

Μπαρτσελόνα: «Έδεσε» τον Γιαν Βέσελι μέχρι το 2026 (pic)

Η Μπαρτσελόνα επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Τσέχο σέντερ.

Η Μπαρτσελόνα βρισκόταν σε συζητήσεις τις προηγούμενες ημέρες με τον Γιαν Βέσελι, προκειμένου να ανανεώσουν την συνεργασία τους, κάτι που τελικά οριστικοποιήθηκε σήμερα (23/2) όπως ανακοίνωσαν οι Μπλαουγκράνα.

Ο Τσέχος σέντερ, ο οποίος αγωνίζεται στους Καταλανούς από το 2022, ανανέωσε το συμβόλαιό του για ακόμη ένα χρόνο κι έτσι θα παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης μέχρι το 2026.  «Αποφασίσαμε να ανανεώσουμε το συμβόλαιο. Η απόφαση ήταν πολύ γρήγορη και εύκολη. Είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα γιατί νιώθω πολύ άνετα με αυτή την απόφαση και απολαμβάνω πολύ την παρουσία μου στην Μπαρτσελόνα», δήλωσε ο 34χρονος γκαρντ.

Το προηγούμενο συμβόλαιο του Βέσελι με τους Καταλανούς έληγε τον Ιούνιο του 2025.

Όμως, αν και η Μπαρτσελόνα δεν έδωσε λεπτομέρειες, στο νέο συμβόλαιο καταργήθηκε και ο όρος του buy out που είχε για το ερχόμενο καλοκαίρι (2024). Ουσιαστικά, στην Μπαρτσελόνα ήθελαν να «δέσουν» τον πολυτιμότερο παίκτη τους την τρέχουσα σεζόν στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», με τον πολύπειρο σέντερ να δέχεται να φύγει ο όρος που θα του επέτρεπε να συνεχίσει σε άλλη ομάδα, από τη στιγμή που εξασφάλισε και υψηλότερες αποδοχές αλλά και έναν περισσότερο χρόνο συμβολαίου στην Μπαρτσελόνα.

Την τρέχουσα σεζόν, σε 25 αναμετρήσεις στη Euroleague ο Βέσελι είναι ο κορυφαίος παίκτης της Μπαρτσελόνα με 12,5 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 16,6 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης σε 21 λεπτά μέσο όρο ανά αγώνα και είναι πολύ σημαντικός στα αγωνιστικά πλάνα του Ρότζερ Γκριμάου.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024