Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Συγγρού την Τρίτη και την Τετάρτη
Θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων της λεωφόρου Συγγρού
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ, σήμερα Τρίτη 7 και αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, στη λεωφόρο Συγγρού λόγω εκτέλεσης εργασιών.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, στις 7 και 8 Ιανουαρίου, από τις 22:00 έως τις 05:00 της επομένης, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων της λεωφόρου Συγγρού, διαδοχικά ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Πώς θα πραγματοποιείται η κυκλοφορία
Κατά τη διάρκεια των παραπάνω εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον κάθε φορά πλάτος του οδοστρώματος.
Η αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων «να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση».
- Ήβη Αδάμου: Το τέλος της συνεργασίας της με τον Νίκο Οικονομόπουλο και το μήνυμα
- Καρδίτσα: Ομολόγησε ένας από τους συλληφθέντες της δολοφονίας του τραγουδιστή
- Ανακοινώσεις Μητσοτάκη στις 10:30 για μέτρα λόγω των οικονομικών επιπτώσεων από τον πόλεμο
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΙΖ’)
- Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε εύκολα από τον Φις κι έμεινε εκτός Miami Open
- Η Νάξος στους πιο μαγευτικούς ηλιόλουστους προορισμούς της Ευρώπης για τους Ιρλανδούς


