Ολυμπιακός: Πλημμύρισε το ΣΕΦ, μεγάλες ζημίες σε παρκέ, cube και γυμναστήριο
Άσχημα τα νέα για τον Ολυμπιακό, αφού η έντονη βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το ΣΕΦ και να γίνουν ζημιές.
Η κακοκαιρία που πλήττει όλη τη χώρα δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα και στο ΣΕΦ και τον Ολυμπιακό. Στον αέρα το ματς των Πειραιωτών με το Λαύριο (29/12) για την 12η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Το πραγματικό θέμα ωστόσο που απασχολεί τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων είναι οι ζημιές που έγιναν στον χώρο. Το παρκέ και το Cube έχουν υποστεί σοβαρό πρόβλημα, ενώ μεγάλες φθορές υπάρχουν και στο γυμναστήριο της ομάδας, με όλα αυτά να μεταφράζονται σε μεγάλη οικονομική και όχι μόνο ζημιά για τον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός και οι φόβοι για το παρκέ
Η οροφή του Σταδίου στάζει σε αρκετά σημεία με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση την ίδια στιγμή που προς το παρόν δεν μπορεί να υπολογιστεί το μέγεθος της ζημιάς στο παρκέ, αφού αυτό μπορεί να εκτιμηθεί μόνο αφότου απομακρυνθεί το νερό.
Αυτό βέβαια ήταν εδώ και πολύ καιρό θέμα χρόνου να συμβεί, καθώς στο ΣΕΦ δεν έχει γίνει κάποιο βελτιωτικό έργο τα τελευταία 15 χρόνια στα οποία βρίσκεται ακριβώς στην ίδια κατάσταση.
Δυστυχώς πλέον υπάρχουν φόβοι πως το παρκέ μπορεί να καταστραφεί και να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην διάρκεια της υπόλοιπης σεζόν.
Σύμφωνα με τον Ολυμπιακό, η διοίκηση του γηπέδου έχει ζητήσει επίσημα από το 2022 την ενεργειακή αναβάθμιση του ΣΕΦ με βασικούς πυλώνες τη μόνωση και την ψύξη-θέρμανση, αλλά απορρίφθηκε από την κυβέρνηση. Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρουν, εγκρίθηκε κάτι αντίστοιχο στο ΟΑΚΑ.
- Βρετανία: Δεν θα δικαστεί ξανά ο Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική κακοποίηση – Ηρθε σε συμφωνία με τους ενάγοντες
- Ιράν: Ο Μακρόν ζητά από Τραμπ και αλ Θάνι moratorium στα πλήγματα εναντίον πολιτικών υποδομών
- Πετρέλαιο: Οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται – Πέφτουν τα χρηματιστήρια
- Ιράν: Κονδύλι 200 δισ. δολαρίων ζητά το υπουργείο Πολέμου στις ΗΠΑ για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος
- Ιράν: Ενας άντρας σκοτώθηκε στο Ισραήλ και 4 γυναίκες στη Δυτική Οχθη σε ιρανική πυραυλική επίθεση
- Σουδάν: Επίθεση με drone σκοτώνει τουλάχιστον 15 άτομα στο γειτονικό Τσαντ

