Παρουσία του υφυπουργού Εσωτερικών Βασίλη Σπανάκη τα εγκαίνια της νέας έδρας της Περιφέρειας στην Κέρκυρα
Κατά την παρουσία του στην Κέρκυρα ο κ. Σπανάκης συναντήθηκε, επίσης, με Δημάρχους και μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων από τα Ιόνια Νησιά και συζήτησε τα ζητήματα που τους απασχολούν.
Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Βασίλης Σπανάκης εγκαινίασε σήμερα στην Κέρκυρα, μαζί με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κέρκυρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων, κ.κ. Νεκτάριο και τον Περιφερειάρχη Γιάννη Τρεπεκλή, το νέο κτήριο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα.
Κατά την παρουσία του στην Κέρκυρα ο κ. Σπανάκης συναντήθηκε, επίσης, με Δημάρχους και μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων από τα Ιόνια Νησιά και συζήτησε τα ζητήματα που τους απασχολούν.
Κατά τον χαιρετισμό του, ο Υφυπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στην αύξηση της χρηματοδότησης των Δήμων του Νομού Κέρκυρας κατά 48% μέσω των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (Κ.Α.Π.) από το 2019 έως το 2024 καθώς και στα 60 και πλέον έργα που έχουν ενταχθεί στις χρηματοδοτήσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, με συνολικό προϋπολογισμό 80 εκ. ευρώ.
- Χρυσός: Δεν πτοούνται οι ταύροι από τα ρεκόρ του 2025
- Γλυκά Νερά: Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ
- Fidelity International: Η επενδυτική στρατηγική του 2026
- Μυστήριο με πτήση του «αεροπλάνου της Αποκάλυψης» πάνω από το Λος Άντζελες – Τα σενάρια & οι θεωρίες
- Διαδηλωτής εισέβαλε στην πρεσβεία του Ιράν στο Λονδίνο και αντικατέστησε την σημαία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]


