Το story του Λεσόρ μέσα από το ασθενοφόρο παρέα με τον γιο του (pic)
Το story του Ματίας Λεσόρ μέσα από το ασθενοφόρο κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο, παρέα με τον γιο του.
Ο Ματίας Λεσόρ τραυματίστηκε, όπως φαίνεται σοβαρά στο πόδι στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου στο ματς απέναντι στην Μπασκόνια. Ο Γάλλος σέντερ σηκώθηκε μόνος του και πήγε στα αποδυτήρια μην μπορώντας βέβαια να πατήσει το ένα του πόδι, δείχνοντας πόσο θηρίο είναι.
Δεν δέχτηκε να τον πάνε στα αποδυτήρια, σηκώθηκε και πήγε μόνος και από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο σέντερ του Παναθηναϊκού λίγο αργότερα ανέβασε ένα στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, που τον δείχνει να χαμογελά στο πλάι του γιου του, μέσα από το ασθενοφόρο, με το οποίο πήγαιναν στο νοσοκομείο.
Δείτε το story του Γάλλου:
Ναν: «Είναι αδερφός μας και το μυαλό μας είναι σε αυτόν»
Ο Κέντρικ Ναν μίλησε μετά το παιχνίδι, τονίζοντας πως όλοι προσεύχονται για εκείνον, ενώ επισήμανε ότι «είναι αδερφός μας και το μυαλό μας είναι σε αυτόν».
Οι δηλώσεις του Κέντρικ Ναν: «Προσευχόμαστε να είναι υγιής και να μην είναι ο τραυματισμός του όσο σοβαρός φαίνεται. Ήταν συναισθηματικό το δεύτερο ημίχρονο. Είναι αδερφός μας και το μυαλό μας είναι σε αυτόν».
- Πώς το ντόμινο του πολέμου βάζει «φωτιά» στα ελληνικά σούπερ μάρκετ
- Δίκη για τα «Τέμπη» στη Λάρισα: Επιτελικό φιάσκο με την αίθουσα – Η γεμάτη αιχμές απάντηση της κυβέρνησης
- 28ο ΦΝΘ: 66.000 θεατές παρακολούθησαν προβολές και εκδηλώσεις από τις 5 έως τις 15 Μαρτίου
- Οι …τίτλοι των διαιτητών: Ποιος είναι «εδράκιας», ποιος «καρτάκιας», ποιος «πεναλτάκιας»…
- Ιταλία: Η Μελόνι έχασε το «μαγικό της άγγιγμα» – Απορρίφθηκε σε δημοψήφισμα η δικαστική μεταρρύθμιση
- Βέροια: Υπό κράτηση ο 20χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της 24χρονης – Διατάχθηκε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη




