Τι ισχύει με τον τραυματισμό του Κέντρικ Ναν
Όλα τα δεδομένα για την κατάσταση του Κέντρικ Ναν – Τι συμβαίνει με τον τραυματισμό του κόντρα στο Λαύριο
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να επικράτησε εύκολα του Λαυρίου εκτός έδρας, όμως είδε τον Κέντρικ Ναν να αποχωρεί τραυματίας και να «τρομάζει» τον Εργκίν Αταμάν και τους συνεργάτες του.
Ο Αμερικανός γκαρντ έφυγε από την αναμέτρηση των πράσινων με το Λαύριο με πρόβλημα στον αστράγαλο, με τη μη χρησιμοποίηση του Αμερικανού άσου στο υπόλοιπο του αγώνα να έχει να κάνει με χαρακτήρα προφύλαξης, σύμφωνα με όσα λένε και οι άνθρωποι της ομάδας.
Ο Κέντρικ Ναν θα παίξει στη «διαβολοβδομάδα»
Συγκεκριμένα, η κατάσταση του Κέντρικ Ναν ήδη μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν πολύ καλύτερη και δεν χρειάστηκε κάτι περισσότερο, με τον σούπερ σταρ του τριφυλλιού να υποβάλλεται τη Δευτέρα (16/12) σε εξετάσεις για να σιγουρέψουν στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού πως δεν είναι κάτι.
Αυτό σημαίνει και… λήξη συναγερμού, σύμφωνα με όσα λένε στον Παναθηναϊκό για τον τραυματισμό του Ναν και ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αρμάνι, που έχει τον χαρακτήρα του τελικού για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, που μετρά 4 ήττες στα τελευταία 5 ματς στη διοργάνωση.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κέντρικ Ναν δεν είχε αγωνιστεί στην προηγούμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στη Euroleague, κόντρα στην Εφές στην Τουρκία, όπου το τριφύλλι διασύρθηκε από την παρέα του Σέιν Λάρκιν.
- «Πυρά» Φάμελλου σε Μητσοτάκη: Είστε ο πρωθυπουργός της ακρίβειας – Ψέμα οι υποσχέσεις για τα έσοδα από τις συμφωνίες
- Bild: «Αναλαμβάνει την Εθνική Γερμανίας ο Κλοπ»
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη μητέρα που κούρεψε την κόρη της μετά από καυγά
- Ξεκινάει η κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου Παρνασσού
- Ηράκλειο: Νέα βίντεο από την έκρηξη σε αυλή σχολείου – Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι ανήλικοι
- Drone χτύπησε πολυώροφο κτίριο στο Ντουμπάι – Μεγάλη τρύπα στην πρόσοψη από την έκρηξη
