
Μανούσος Μανουσάκης: Κλίμα συγκίνησης στη κηδεία του σκηνοθέτη
Ο Μανούσος Μανουσάκης έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου σε ηλικία 74 ετών από οξεία λευχαιμία.
Η κηδεία του Μανούσου Μανουσάκη γίνεται αυτήν την ώρα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο σκηνοθέτη λένε η οικογένεια του, φίλοι και συνεργάτες του. Καταρρακωμένη η σύζυγος του Μανούσου Μανουσάκη Μαρία Μανουσάκη.
Η οικογένειά του απηύθυνε τις προηγούμενες ημέρες έκκληση σε όσους επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του να στηρίξουν τρεις σημαντικούς φορείς: «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τον σύλλογο «Άλμα» και «Το Σπίτι του Ηθοποιού», αντί στεφάνων.

Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον Μανούσο Μανουσάκη στην τελευταία κατοικία του.
Μανούσος Μανουσάκης: Οι συγκινητικές στιγμές στο Α’ Νεκροταφείο
Η Άννα Φόνσου είπε για τον Μανούσο Μανουσάκη: «Είναι μεγάλη απώλεια που χάσαμε τον Μανούσο Μανουσάκη. Έναν σκηνοθέτη νέο, νέο χρόνια, που αγαπούσε πολύ τους ηθοποιούς, τους παλιούς, τους νέους, για εμάς είναι απώλεια, μεγάλη. Να είσαι καλά όπου πας».

Άννα Φόνσου

Βαρύ πένθος για τη σύζυγο του σκηνοθέτη Μαρία Μανουσάκη
Καταρρακωμένη η σύζυγος του σκηνοθέτη Μαρία Μανουσάκη
«Από την αρχή που γνωριστήκαμε, από την πρώτη ημέρα μέχρι την αγκαλιά που δώσαμε την τελευταία ημέρα. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη μέρα και με έστησε, μετά από τόσα χρόνια. Δεν ξέρω τι παραπάνω θα ήθελα να του πω, απλώς αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε και είπαμε ραντεβού αύριο. Με έστησε στο ραντεβού μετά από τόσα χρόνια…» ανέφερε η Μαρία Μανουσάκη στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε».

Ιδιαίτερα συγκινημένη η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Λόλα Νταϊφά

Μιχάλης Ιατρόπουλος

Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος

Γιώργος Βαρδινογιάννης

Δημήτρης Πιατάς

Θανάσης Ευθυμιάδης
- Οδηγός παρέσυρε 15 άτομα σε παρέλαση στη Λουιζιάνα
- Ιταλία: Περιορισμοί στα καύσιμα στα αεροδρόμια της Μπολόνια, του Μιλάνου Λινάτε, του Τρεβίζο και της Βενετίας
- ΟΗΕ – Ορμούζ: Αναβολή χωρίς νέο χρονοδιάγραμμα στο Συμβούλιο Ασφαλείας για το σχέδιο απόφασης του Μπαχρέιν
- Ιράν: Οι κόρες του Κασέμ Σολεϊμανί διαψεύδουν ότι έχουν σχέση με τις γυναίκες που συνελήφθησαν στις ΗΠΑ
- Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη
- Περίπου 1.500 ναύτες των ΗΠΑ έφυγαν πανικόβλητοι από το Μπαχρέιν – Δεν πήραν ούτε τις στολές τους

