Μανούσος Μανουσάκης: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την αιτία θανάτου του
O Μανούσος Μανουσάκης έφυγε από τη ζωή χθες σε ηλικία 74 χρόνων.
Ο Μανούσος Μανουσάκης πέθανε μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα. Πριν λίγη ώρα εκδόθηκε ιατρικό ανακοινωθέν το οποίο αναφέρει την ακριβή αιτία θανάτου του.
Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν
«Ο κ. Μανούσος Μανουσάκης απεβίωσε μετά από μάχη με οξεία μυελογενή λευχαιμία, η οποία είχε διαγνωστεί πρόσφατα. Παρά τις ιατρικές παρεμβάσεις, η εξέλιξη της νόσου οδήγησε σε επιπλοκές που επέφεραν τον θάνατό του».
Πότε θα γίνει η κηδεία του σκηνοθέτη
Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η κηδεία του Μανούσου Μανουσάκη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 13.00, στο Α’ Νεκροταφείο.
Εκεί συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και απλός κόσμος που τον αγάπησε μέσα από τις δουλειές του θα έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.
Το δίχτυ: Είχε πάρει έγκριση και για β’ κύκλο, πριν από τον θάνατο του Μανούσου Μανουσάκη
Η σειρά «Το δίχτυ», πραγματοποίησε πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή ενώ πριν από 10 ημέρες είχε γίνει και η επίσημη παρουσίαση από την ΕΡΤ.
Το Δίχτυ, στο οποίο ο Μανούσος Μανουσάκης δούλευε μέχρι πρόσφατα, είναι μια μίνι σειρά έξι αυτοτελών επεισοδίων ή έξι «ταινιών», καθώς η διάρκειά τους αγγίζει τα 80 λεπτά.
Στο επίκεντρο της δράσης βρίσκεται μια ομάδα επίλεκτων αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας που αναλαμβάνει την επίλυση ιδιαίτερων υποθέσεων μείζονος σημασίας. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου «οι αστυνομικοί εμπλέκονται συναισθηματικά στις υποθέσεις που αναλαμβάνουν, κινδυνεύουν, κρίνουν και κρίνονται, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα που απασχολούν σήμερα την ελληνική κοινωνία».
- ΕΛΑΣ σε ρυθμούς εκλογών – Tέλος Ιουλίου τα πρώτα ονόματα στα ψηφοδέλτια
- Το διαχρονικό πρόβλημα της αστυνομικής ατιμωρησίας ΙΙ
- The Expla-in Project | Αντώνης Σαμαράς: Πώς έφτασε στον Άρειο Πάγο για το Predator
- «Μια ζωή. Ο μονόλογος μιας μοδίστρας»: Εξαντλούνται τα εισιτήρια για τις καλοκαιρινές παραστάσεις
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Αυξάνονται οι νεκροί στην Κίνα από τις κατολισθήσεις
- Μήπως ήρθε ο καιρός να κάνεις «ανακωχή» με το στρες;
- Στον «πάγο» και το 2027 δύο φόροι για τα ακίνητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442