Παναθηναϊκός: Πλήγμα πριν τη Βίρτους – Ποιος τέθηκε νοκ-άουτ από το ματς με την Μπολόνια

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο ματς με τη Βίρτους Μπολόνια στην Ιταλία, έχοντας μία ξαφνική απουσία…

Ο Παναθηναϊκός μετά από τη δύσκολη νίκη με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ, ταξιδεύει στην Ιταλία για το δεύτερο παιχνίδι της «διαβαλοβδομάδας» απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια και θα έχει μία ξαφνική, αλλά και πολύ σημαντική απουσία.

Συγκεκριμένα, ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεση του για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την ιταλική ομάδα τον Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος αν και πήγε με την αποστολή μέχρι το Ελευθέριος Βενιζέλος για να «πετάξει» για την Ιταλία, τελικά δεν επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο.

Ο Παναθηναϊκός και οι παίκτες που έμειναν εκτός

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε πυρετό πριν αναχωρήσει η πτήση των πρωταθλητών Ευρώπης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δώσει το παρών στην Μπολόνια. Ως εκ τούτου, δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Βίρτους (15/11, 21:30) για τη 10η αγωνιστική της EuroLeague, όπου ο Παναθηναϊκός ψάχνει τη δεύτερη νίκη του σε τρεις μέρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός αποστολής παρέμειναν και οι Μάριους Γκριγκόνις και Κώστας Αντετοκούνμπο, ενώ κανονικά ταξίδεψε με την αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης ο Κώστας Σλούκας, που δεν είχε παίξει λόγω ενοχλήσεων στο ματς με τη Μακάμπι.

Το «ευχαριστώ» του Αταμάν στον κόσμο του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβιβ, αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Μία μέρα μετά το παιχνίδι, ο Εργκίν Αταμάν θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την παρουσία του στο ΟΑΚΑ επισημαίνοντας πως οι οπαδοί είναι η μεγαλύτερη δύναμη της ομάδας, ενώ πρόσθεσε ότι η σεζόν τώρα ξεκινάει.

«Οι οπαδοί είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη. Σας ευχαριστώ για την απίστευτη υποστήριξη χθες το βράδυ. Η σεζόν τώρα ξεκινάει…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τούρκος τεχνικός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Euroleague

«Το σκάνδαλο των υποκλοπών τώρα αρχίζει» - Μύδροι της Νέας Αριστεράς κατά της κυβέρνησης μετά την αποκάλυψη του in

Μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του in που έφερε στο φως ποιοι βουλευτές της ΝΔ εκφώνησαν τις στημένες ερωτήσεις στην εξεταστική επιτροπή για τις υποκλοπές, η Νέα Αριστερά απαιτεί την απόδοση ευθυνών

Σύνταξη

Νέα επαγγελματική «σφαλιάρα» για την Νίκολα Πελτζ με φόντο τον πόλεμο των Μπέκαμ – Είναι ενοχλητικό, δεν βλέπεται

Την ώρα που πολλοί την κατηγορούν ως υπεύθυνη για τον πόλεμο στην οικογένεια Μπέκαμ, η Νίκολα Πελτζ βλέπει και τους κριτικούς να «θάβουν» το τελευταίο της επαγγελματικό εγχείρημα.

Σύνταξη

Πυρά ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του in για τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική για υποκλοπές - «Πόση ακόμη δυσωδία...»

«Πόσο ακόμη θα κρύβονται η κυβέρνηση και οι βουλευτές που αναφέρονται στο δημοσίευμα του in;» αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Σύνταξη

Αγροτικά μπλόκα: το ρήγμα θα παραμείνει

Μπορεί να ολοκληρώθηκαν οι κινητοποιήσεις και τα αγροτικά μπλόκα, όμως κάθε άλλο παρά ξεμπέρδεψε η κυβέρνηση με το αγροτικό ζήτημα

Παναγιώτης Σωτήρης
Παναγιώτης Σωτήρης

Πώς η αντιεμβολιαστική στάση των ΗΠΑ απειλεί να βλάψει όλο τον πλανήτη

Το διαζύγιο του υπουργού Υγείας από την επιστήμη επηρεάζει τα προγράμματα ανάπτυξης νέων εμβολίων και απειλεί να φέρει θανάτους που θα μπορούσαν να προληφθούν.

Βαγγέλης Πρατικάκης
Βαγγέλης Πρατικάκης
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007