Σμαράγδα Καρύδη: Ποιος ήταν ο λόγος που δεν έκανε παιδί
Η Σμαράγδα Καρύδη σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης αποκαλύπτει τους λόγους που την απομάκρυναν από τη δημιουργία οικογένειας.
Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν η νέα καλεσμένη της Μαρίας Σολωμού στη διαδικτυακή της εκπομπή στο YouTube. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προσωπική ζωή της.
Ήμουν πάντα με κάποιον άνθρωπο και πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου ζευγαρωμένο
«Δεν έχω μείνει μεγάλα διαστήματα μόνη μου. Έχω μάλλον πρόβλημα με μια παρατεταμένη εφηβεία που έχω, το οποίο νιώθω πάντα όπως ήμουν στα 18. Θέλω να πάω να κάνω Erasmous. Τα αγαπάω πάρα πολύ τα μωρά και τα πάω καλά με τα παιδιά», είπε αρχικά η Σμαράγδα Καρύδη.
Γιατί δεν έκανε παιδί
«Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είπα ότι δεν θα το κάνω ποτέ το παιδί, το ανέβαλα για αργότερα. Έλεγα δεν είναι ακόμα η ώρα. Κάποια στιγμή δεν ήταν καθόλου αλλά και τώρα πια δεν είναι κάτι που μου λείπει», εξομολογείται η ηθοποιός.
Βλέπω τα μωράκια, τρελαίνομαι, μου αρέσουν πολύ
«Μπορεί να κάτσω στο Instagram να τα δω αλλά δεν μου αρέσει η καθημερινότητα έτσι όπως την φαντάζομαι, μια οικογένεια, με παιδιά, με όλο αυτό μαζί. Πιστεύω θα με έπνιγε», εξηγεί αμέσως μετά η Σμαράγδα Καρύδη στη Μαρία Σολωμού.
«Μπορεί να μου τύχαινε κάποια στιγμή, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το επιθύμησα ποτέ διακαώς. Δεν είχα την επιθυμία», καταλήγει στην εξομολόγησή της η Σμαράγδα Καρύδη.
- Τουρκία: Με δικαστική εντολή αποφυλακίστηκε ο δημοσιογράφος που κατηγορήθηκε για «απειλή» κατά του Ερντογάν
- Σομαλιλάνδη: Κατά της αναγνώρισής της η Ελλάδα στο ΣΑ του ΟΗΕ
- Ισραήλ: Δεκάδες μαχητικά παρήγγειλε η κυβέρνηση των ΗΠΑ στην Boeing για λογαριασμό της ισραηλινής αεροπορίας
- Παρά τις εντάσεις για τη Γροιλανδία, η Δανία θα αγοράσει στρατιωτικά αεροσκάφη από τις ΗΠΑ
- Ειρηνικός: 2 νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά πλεούμενου σε διεθνή ύδατα
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει

