Κατάφερε να αναστήσει ακόμα και παίκτες που έβλεπαν τα γκολ με το κιάλι και ζητιάνευαν μερικά λεπτά στην Πρέμιερ Λιγκ. Ας μην επικαλεστούμε πόσα χρήματα δαπάνησε η Τσέλσι για να τους αποκτήσει. Είναι το πιο φθηνό άλλοθι στο ποδόσφαιρο. Οποιος έχει ενστάσεις ας ρίξει μια ματιά στα πεπραγμένα της Λιλ στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Το χειρότερο για τον Παναθηναϊκό είναι πως αυτή η εικόνα δεν αποτελεί παρένθεση αλλά κανόνα στη φετινή περίοδο.
Τα αρνητικά μηνύματα δεν σταμάτησαν στιγμή. Με τον Αστέρα, με την Athens Kallithea, την ΑΕΚ, την Μπάνια Λούκα. Ως πότε θα συνεχιστεί ο πράσινος βάσανος;
Η δεξαμενή του Ντιέγκο Αλόνσο με τα άλλοθι έχει προ πολλού στερέψει. Όταν έχεις απολύσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τρία στραβά αποτελέσματα δεν μπορείς να κρατάς τον Ουρουγουανό. Ο μαραθώνιος βρίσκεται ακόμα στην αρχή, τίποτα δεν έχει χαθεί σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Δεν μπορεί το πιο ακριβό ρόστερ στην Ελλάδα να αποδίδει ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Να μην μπορούν οι παίκτες του να αλλάξουν πάνω από δύο πάσες. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως οι παίκτες του ξέχασαν την μπάλα, ούτε βέβαια να επικαλεστεί τη συναισθηματική τους φόρτιση λόγω της τραγωδίας του Τζορτζ Μπάλντοκ.
Ο Παναθηναϊκός ή αλλάζει ή βουλιάζει. Οι δύσκολες αποφάσεις είναι μπροστά του. Το αντιλαμβάνονται και οι χιλιάδες φίλοι του που αποχώρησαν νωρίς από το Ολυμπιακό Στάδιο γιατί δεν μπορούσαν να βλέπουν άλλο το βασανιστήριο του κάποτε Panathinaikos.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο έσπευσε να τονίσει στον Βαγγέλη Παυλίδη ότι ο αποκλεισμός της Μπενφίκα από την Πόρτο στο Κύπελλο δεν αποτελεί προσωπική του ευθύνη, μετά τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία που είχε στο 90+1'.
Ποτέ στο παρελθόν από την ΚΕΔ δεν ορίστηκε Τετάρτη, Κυριακή ο ίδιος ξένος διιατητής (Γιούγκ), οι Κουμπαράκης, Τζήλος αντί να τιμωρηθούν μπήκαν ΠΑΟΚ-ΟΦΗ, άγνωστο με ποια κριτήρια δίνονται διπλοί ορισμοί
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική της Volley League Ανδρών. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Σημαντική απώλεια για την Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών, καθώς θα αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια χωρίς τον Ντίνο Γενηδουνιά, ύστερα από την αποβολή του για βιαιοπραγία στην αναμέτρηση με την Κροατία.