Στο Παρίσι με στόχο το 3/3 ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την «σταχτοπούτα» της Euroleague, Παρί στην Γαλλία (15/10, 21.30) με στόχο την τρίτη του νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές στην διοργάνωση.
Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Γαλλία απέναντι στην Παρί του Τιάγκο Σπλίτερ (15/10, 21.30) και έχει ως στόχο το 3/3 στο ξεκίνημα της εφετινής Euroleague.
Οι πράσινοι προπονήθηκαν εχθές στο Παρίσι και πλέον ετοιμάζονται για το σημερινό πια παιχνίδι, από το οποίο θα λείψει μονάχα ο Κώστας Αντετοκούνμπο που είναι εκτός αρκετό καιρό.
Ο ίδιος ο Εργκίν Αταμάν κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού από την Ελλάδα ανέφερε πως το ματς κόντρα στην Παρί κρύβει παγίδες, γιατί οι Γάλλοι είναι μια καλή ομάδα που έχει ενθουσιασμό.
Πρόσθεσε επίσης πως άπαντες θέλουν να νικήσουν τον Πρωταθλητή Ευρώπης και αυτό από μόνο του είναι ένα ισχυρό κίνητρο, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως η Παρί είναι και πρωτάρα στην Euroleague.
Η Παρί μετρά ισάριθμες ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές της διοργάνωσης από τον Ερυθρό Αστέρα με 80-77 εντός έδρας και από την Ολίμπια Μιλάνο με 79-74 στην Ιταλία, έχοντας παίξει όμως καλό μπάσκετ και όντας πολύ αξιόμαχη.
Μοναδικός αμφίβολος για την ομάδα του Τιάγκο Σπλίτερ είναι ο Χόμες που αντιμετωπίζει έναν ελαφρύ τραυματισμό και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
- «Η κατάσταση σε πολλούς δρόμους της Άνω Γλυφάδας» είναι δύσκολη λέει ο δήμαρχος – Τι είπε για το θάνατος της 56χρονης
- Ετοιμάζεται για Premier League o Μανδάς: «Συμφωνία της Μπόρνμουθ με τη Λάτσιο»
- Ο Bad Bunny γράφει ήδη ιστορία στο φετινό Super Bowl – Και ακόμα δεν έχει ανέβει στη σκηνή του halftime show
- Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος ισοπέδωσε στάβλο στην Πηνεία Ηλείας – Δεκάδες ζώα χάθηκαν
- Στις Βρυξέλλες ο Ανδρουλάκης για να συμμετάσχει στην προσύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών
- Ο Γιώργος Λάνθιμος κόντρα στη συμμετοχή των ομάδων του Ισραήλ στην Ευρώπη (vid)
