Επανεξελέγη πρόεδρος της τουρκικής Ομοσπονδίας ο Τούρκογλου
O Χέντο Τούρκογλου παραμένει στην προεδρία της τουρκικής Ομοσπονδίας μπάσκετ.
Η τρίτη θητεία του Χέντο Τούρκογλου στην προεδρία της τουρκικής Ομοσπονδίας μπάσκετ (TBF) μόλις ξεκίνησε, μετά την επανεκλογή του.
Ο Τούρκογλου, στη γενική συνέλευση της TBF, η οποία έλαβε χώρα στο Ankara Crowne Plaza Hotel, συγκέντρωσε 133 από τις 165 ψήφους έναντι μόλις 29 του συνυποψήφιου Έφε Αϊντάν, ενώ υπήρξαν και τρία άκυρα.
Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, τόσο της εθνικής Τουρκίας όσο και επί 15 χρόνια στο ΝΒΑ, εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος της TBF, σε ηλικία 37 ετών, στις 26 Οκτωβρίου 2016. Ακολούθησε η επανεκλογή του το 2021.
Στην ευχαριστήρια ομιλία του, ο Χινταγιέτ Τούρκογλου ανέφερε:
«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη της. Δεν ήταν μια εύκολη διαδικασία. Διατηρούσαμε πάντα τον διάλογο με τους συλλόγους στο υψηλότερο επίπεδο. Πάντα θα ενεργούμε με θετική προσέγγιση και καλή επικοινωνία. Είμαστε μια μπασκετική οικογένεια, όσοι ψηφίζουν και αυτοί που δεν ψηφίζουν. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους. Ως Ομοσπονδία, οι πόρτες μας είναι ανοιχτές για όλους».
- Αγρότες: Ξεκίνησαν τα τρακτέρ για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο
- Αίγιο: Αναζητείται άνδρας που επιτέθηκε σε οδηγό και τον έστειλε στο νοσοκομείο
- Ο Δένδιας στο Υποβρύχιο «ΠΙΠΙΝΟΣ» – Παρακολούθησε βολή του νέου τύπου τορπίλης «SeaHake mod4»
- Άννα Φόνσου: «Τη Ζωζώ Σαπουντζάκη την πρόδωσαν τα πόδια της»
- Εξεταστική: Κόντρες για τις συλλήψεις στη Κρήτη και τα απειλητικά email στους βουλευτές της ΝΔ
- Ώρα μηδέν για Shein, Temu – Τι θα γίνει με τα μικροδέματα στην Ευρώπη

