Ο Ισπανός δεξιός μπακ αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις τις επόμενες μέρες, ενώ η κατάσταση της υγείας του συμπατριώτη του κεντρικού αμυντικού θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό τιμ του Άρη.
Η διακοπή του πρωταθλήματος εκτός από την ευκαιρία που δίνει στον Άκη Μάντζιο να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της ομάδας του, αποτελεί και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, προκειμένου να επιστρέψουν στην δράση ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών.
Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι Μάγιο και Βέλεθ, με τα δεδομένα, βέβαια, να είναι διαφορετικά. Ο Ισπανός δεξιός μπακ έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τη Λαμία, περισσότερο, βέβαια για ψυχολογικούς λόγους, καθώς δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.
Η επανεκτίμηση για Βέλεθ
Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται, όμως, μέσα στις επόμενες μέρες να ενσωματωθεί στις προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Αντίθετα, αναμένεται να γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης της υγείας του Βέλεθ και της πορείας του τραυματισμού του από το ιατρικό τιμ του Άρη.
Στη συνέχεια θα καθοριστεί το πλάνο της αποθεραπείας του Ισπανού κεντρικού αμυντικού και η ημερομηνία επιστροφής του στην αγωνιστική δράση. Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι τρεις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Μοντόγια και θα πρέπει να εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
LIVE: Ρέξαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρέξαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ για το FA Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3.
LIVE: Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου για την 21η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Σύμφωνα με ανάρτηση δημοσιογράφου του ESPN, οι Μέμφις Γκριζλις είναι δεκτικοί πλέον σε προτάσεις για την παραχώρηση του 26χρονου αστέρα τους Τζά Μοράντ.
Άνεμος αλλαγής στην ΕΠΟ καθώς σε συνάντηση σε ταβέρνα της Κηφισιάς συζητήθηκαν τα προβλήματα της διαιτησίας λόγω «ακατάλληλου» Λανουά στην ηγεσία της ΚΕΔ