Αθηνά Οικονομάκου: Πώς της ευχήθηκε ο Μπρούνο Τσερέλα για την ονομαστική της εορτή
Το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους μήνες και δείχνει ιδιαίτερα ευτυχισμένο.
Την ονομαστική της εορτή γιόρτασε χθες, Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία ευχαρίστησε μέσω Instagram για τις ευχές που δέχθηκε.
Η εορταστική ανάρτηση με μαγιό από την παραλία
«Καλό μήνα να έχουμε παίδες και σας ευχαριστώ όλους πολύ πολύ πολύ για τις ευχές. Να με χαίρεστε να χαίρομαι και να χαιρόμαστε όλοι μαζί..η ζωή είναι μια μην ξεχνιέστε» έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της την οποία συνόδευσε με φωτογραφίες της από την παραλία.
Χρόνια πολλά αγάπη μου
Από τους πρώτους, δε, που ευχήθηκαν δημόσια στην Αθηνά Οικονομάκου ήταν ο σύντροφός της Μπρούνo Τσερέλα.
«Χρόνια πολλά αγάπη μου!!!» έγραψε στο σχόλιό της ο σύντροφος της ηθοποιού μετά το πρώτο καλοκαίρια που πέρασαν μαζί.
Το κοινό επαγγελματικό βήμα
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα έκαναν την πρώτη κοινή επαγγελματική τους φωτογράφιση.
Οι δυο τους πόζαραν στον φακό για μία καμπάνια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Slums Dunk», ο οποίος έχει ως στόχο να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών και των νέων που ζουν σε οικονομικά και κοινωνικά μειονεκτικές περιοχές της Αφρικής.
Μία από τις λήψεις στις οποίες ο Μπρούνο Τσερέλα… πετάει και η Αθηνά Οικονομάκου κρατά μια μπάλα του μπάσκετ μοιράστηκε ο 38χρονος ευχαριστώντας τον φωτογράφο.
- Γαύδος: Διάσωση 361 αλλοδαπών από το Λιμενικό
- «Κινείται για τον Αντράντε ο ΠΑΟΚ…»
- Ελένη Παπαδοπούλου: Στην Ευελπίδων ο γιος της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – Όταν έλεγε ότι «ήταν ατύχημα από τσιγάρο»
- Νέα Αριστερά για τη λογοκρισία στη Φλώρινα: Μας γυρίζουν στον Μεσαίωνα του Καντιώτη
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
- Yπόθεση Νεγκρέιρα: «Η Ρεάλ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Μπαρτσελόνα»


