Βαρνάβας: Πολίτης ενοχλήθηκε από… πυροσβεστικό ελικόπτερο – «Η ησυχία είναι πολύτιμη»
Το σχετικό email έφτασε στην Πυροσβεστική μία μόλις ημέρα πριν τη μεγάλη φωτιά στον Βαρνάβα και αφορούσε πτήση που εκτελούνταν προληπτικά
Μία μόλις ημέρα πριν από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στον Βαρνάβα και κατέληξε να σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της από τον Μαραθώνα μέχρι το Χαλάνδρι, υπήρξε πολίτης που… διαμαρτυρήθηκε για πυροσβεστικό ελικόπτερο που πραγματοποιούσε πτήση για προληπτικούς λόγους.
Να σταματήσει η χρήση πυροσβεστικού ελικοπτέρου ζητούσε πολίτης λίγες ώρες προτού ξεσπάσει η μεγάλη φωτιά στον Βαρνάβα
Το σχετικό email της διαμαρτυρίας έφτασε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία με τίτλο «διαμαρτυρία για το πυροσβεστικό ελικόπτερο στην Αθήνα» το Σάββατο 10 Αυγούστου, μία ημέρα προτού ξεκινήσει η μεγάλη καταστροφική φωτιά στην Αττική που ξεκίνησε από τον Βαρνάβα.
Συγκεκριμένα, ο πολίτης αναφέρει στην έγγραφη διαμαρτυρία του ότι το ελικόπτερο ήταν πολύ θορυβώδες και τον ενοχλούσε ιδιαιτέρως τονίζοντας ότι «η ησυχία είναι ένα πολύτιμο αγαθό».
Ολόκληρο το μήνυμα έγραφε: «Το πυροσβεστικό ελικόπτερο που πετάει επάνω από την Αθήνα κάθε μέρα, όλη μέρα, όλο το καλοκαίρι δημιουργεί τεράστια ηχορύπανση στην ήδη επιβαρυμένη πρωτεύουσα. Η ησυχία είναι ένα πολύτιμο αγαθό, όπως και τα δάση, και πρέπει να διαφυλάσσεται, όπως και αυτά. Η συγκεκριμένη χρήση του ελικοπτέρου στην Αθήνα είναι μια κακή λύση και πρέπει να σταματήσει».
Παρακάτω βλέπετε την καταγγελία όπως αυτή διαβιβάστηκε εσωτερικά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία:
- Live: Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας
- Τσικνοπέμπτη χωρίς delivery: Απεργία στην efood
- Βουλή: Τροπολογία για τις Συλλογικές Συμβάσεις κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ – Τι αναφέρει για τη διαιτησία
- ΕΡΓΑΝΗ: Μειώθηκε o πραγματικός μέσος μισθός – Όνειρο απατηλό τα 1500 ευρώ μικτά
- Τσικνοπέμπτη: Τι είναι επικίνδυνο να προσφέρετε από το τραπέζι σας στα κατοικίδια
- Μάτζικ – Μπακς 108-116: «Καθάρισαν» Πόρτερ και Τόμας για τα «ελάφια»


