Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πριν από λίγο την απόκτηση του Ομέρ Γιουρτσεβέν και ο Τούρκος σέντερ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας τόνισε πως στόχος είναι το back to back στη Euroleague.
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιουρτσεβέν:
«Αισθάνομαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που ανήκω πια στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, της ομάδας που παρακολούθησα πριν λίγους μήνες να κατακτά την Euroleague. Είναι μοναδικό το συναίσθημα».
Σχετικά με το πόσο σημαντική ήταν για εκείνον η παρουσία του Εργκίν Αταμάν στον πάγκο του «τριφυλλιού», ο Γιουρτσεβέν απάντησε: «Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για μένα. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό προπονητή. Στο παρελθόν είχα συνεργαστεί μαζί του στην Εθνική Ομάδα. Διέγραψε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία με την Εφές, ενώ και στον Παναθηναϊκό έκανε τρομερή δουλειά. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε ξανά».
Για το αν μίλησε με τον Εργκίν Αταμάν για τη μεταγραφή του: «Μιλήσαμε και μετά την υπογραφή μου. Μου έδωσε συγχαρητήρια και μου είπε ότι άξιζα να βρεθώ στους πρωταθλητές Ευρώπης. Ήταν κάτι πολύ σημαντικό για εμένα», σχολίασε.
Σε ερώτηση αναφορικά με το τι γνωρίζει για τον Παναθηναϊκό AKTOR, απάντησε ότι: «Γνωρίζω πως είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης με πολλούς τίτλους και ένδοξη ιστορία. Υπόσχομαι να τα μάθω όλα πιο αναλυτικά με την άφιξή μου στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα, ξέρω για τους φιλάθλους που υποστηρίζουν με ιδιαίτερη θέρμη την ομάδα. Έχω παρακολουθήσει αρκετά βίντεο όπου χοροπηδούν και φωνάζουν στις εξέδρες δημιουργώντας μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ να τη ζήσω από κοντά…».
Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν εξέφρασε την ανυπομονησία του να συναντήσει ξανά τον Κώστα Σλούκα: «Είχαμε συνεργαστεί στη Φενέρμπαχτσε. Βέβαια, έχουν περάσει πολλά χρόνια, ήμουν παιδί τότε. Πρόκειται για έναν εκπληκτικό πόιντ γκαρντ. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε και πάλι», σημείωσε.
Κλείνοντας, ο Τούρκος σέντερ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Θέλω να τους πω ότι είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω γι’ αυτούς. Υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Να βρεθούμε και πάλι στο Final 4 και να γίνουμε back-to-back πρωταθλητές Ευρώπης».
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν σχεδόν «κλειδώσει» την παρουσία τους στα πλέι-οφ του Europa League, ενώ διατηρούν ακόμη πιθανότητες για το τοπ-8 - Ποιές οι πιθανότητες για ελληνικό «εμφύλιο».