Τόνια Σωτηροπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο red carpet του Φεστιβάλ Βενετίας
H Τόνια Σωτηροπούλου για άλλη μία φορά μας εντυπωσίασε με την κομψή της εμφάνιση στο Φεστιβάλ Βενετίας.
H Τόνια Σωτηροπούλου έδωσε για μια ακόμα χρονιά το παρών στην τελετή έναρξης του 81ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα υπέροχο look, συνώνυμο της κομψότητας. Πιο συγκεκριμένα, παρακολούθησε την τιμητική βράβευση της Sigourney Weaver με τον Χρυσό Λέοντα για τη συνολική προσφορά της στο χώρο της 7ης Τέχνης, ενώ παραβρέθηκε και στην πρεμιέρα της ταινίας του Tim Burton «Beatlejuice Beatlejuice».
Η γνωστή και πανέμορφη ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο maxi φόρεμα που είχε την υπογραφή του Τom Ford και ξεχώριζε με το ιδιαίτερο ντραπέ ντεκολτέ. Το συνδύασε με κοσμήματα της Αναστασίας Καίσαρη και ένα λαμπερό beauty look. Έκανε την απόλυτη εμφάνιση για το red carpet, όπως άλλωστε γνωρίζει πολύ καλά.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tonia Sotiropoulou (@toniasotiropoulou)
Όσο για το μακιγιάζ της, περιείχε bronze και γήινες αποχρώσεις, δίνοντας έμφαση στα μάτια, αλλά και ένα ζωηρό χρώμα στα χείλη και τα ζυγωματικά. Με χολιγουντιανό αέρα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και έκλεψε όλα τα βλέμματα.
Η επιλογή των διακριτικών αξεσουάρ αλλά και το μακιγιάζ ανέδειξαν τα χαρακτηριστικά της ενώ η παρουσία της αποτέλεσε ένα από τα highlights του φεστιβάλ, δείχνοντας ότι συνδυάζει την κομψότητα με την προσωπική της λάμψη!
* Πηγή: Grace
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Η πλούσια Αρκτική μήλον της έριδος για ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]





