Ένα από τα… σίριαλ του καλοκαιριού στην Μπαρτσελόνα έλαβε τέλος, με τον Ντάνι Όλμο να είναι κανονικά στη διάθεση του Χάνσι Φλικ για την αναμέτρηση με τη Ράγιο Βαγεκάνο.
Ο Ισπανός έχει χάσει ήδη τις δύο πρώτες αγωνιστικές της La Liga με αντιπάλους τις Βαλένθια και Αθλέτικ Μπιλμπάο επειδή δεν μπορούσαν οι «μπλαουγκράνα» να τον εγγράψουν στο ρόστερ λόγω της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου.
Ύστερα από μερικές αποχωρήσεις όπως εκείνες των Ιλκάι Γκουντογκάν που χάρισε ολόκληρο τον μισθό του, Μικάλ Φαγέ και Κλεμάν Λενγκλέ που δόθηκε δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης, συν τον τραυματισμό του Αντρέας Κρίστενσεν, οι Καταλανοί έλυσαν το πρόβλημα.
Πλέον ο Όλμο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του και να φορέσει για πρώτη φορά τα χρώματα της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο την Τρίτη (27/8).
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
LIVE: Αταλάντα – Ντόρτμουντ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Ντόρτμουντ για τα νοκ-άουτ play offs του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.
Απονομή σημάτων σε μια περιθωριακή εκδήλωση που κανείς δεν πήρε χαμπάρι, ενώ στο παρελθόν αποτελούσε μεγάλο γεγονός και τώρα κατέδειξε τον ξεπεσμό της διαιτησίας