Mente Fuerte: «Έχω δοκιμάσει τα πάντα στο λύκειο, 18 χρόνων σταμάτησα»
Η προσωπική εξομολόγηση του γνωστού καλλιτέχνη.
Ο Mente Fuerte βρέθηκε καλεσμένος στο νέο επεισόδιο της εκπομπής της Μαρίας Σολωμού στο YouTube με τίτλο «Μαρία τη Νύχτα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σχετικά με τις καταχρήσεις που έχει κάνει.
Η σχέση του τραγουδιστή με τις εξαρτήσεις
Ο γνωστός τράπερ ανέφερε αρχικά πως «Εγώ έκοψα το μαύρο στα 18 μου επειδή πάθαινα κρίσεις πανικού. Τρία χρόνια δεν έχω δει τη Μαρία (σ.σ. Σολωμού) να κάνει χρήση ναρκωτικών».
Έχω δοκιμάσει τα πάντα στο λύκειο
«18 χρονών σταμάτησα, τα έκοψα όλα. Και το κανονικό τσιγάρο. Είμαι πολύ κατά, όχι το να μην κάνει ο άλλος. Δε συμφωνώ, ξέρω το κακό που σου κάνει. Δε βγαίνει κάτι καλό από αυτό. Κι εμένα, θεωρώ, ότι έχει καεί λίγο το κεφάλι μου από αυτό, ξεχνάω. Παίζει ρόλο και αυτό. Εγώ πήγαινα σχολείο για να πιω μαύρο».
Όλοι νομίζουν ότι τα πίνω όλα
Λίγο μετά, ο Mente Fuerte σημείωσε πως «Όλοι νομίζουν ότι τα πίνω όλα. Όταν τους λέω ότι δεν πίνω τίποτα με κοιτούν με αμφισβήτηση… Σε δέκα χρόνια ελπίζω να είμαι ζωντανός. Θέλω να είμαστε καλά, να έχουμε υγεία, πρώτα από όλα.»
- Άγιος Παντελεήμονας: Στο νοσοκομείο ανήλικος με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο
- ΣΥΡΙΖΑ: Η καταδίκη της «Χρυσής Αυγής» είναι νίκη της Δημοκρατίας, ήττα της ακροδεξιάς
- Μέση Ανατολή: Με πτήσεις τσάρτερ 200.000 δολαρίων και ατέλειωτες ώρες στον δρόμο φεύγουν οι πλούσιοι
- Νέα ζωή για τον οικισμό Μεσοχωρίου
- Εξομολόγηση-σοκ πρώην παίκτη της Premier League για τον εθισμό στα ναρκωτικά: «Μου προκάλεσε δυστυχία»
- Δωρεάν επικοινωνία σε Έλληνες στη Μέση Ανατολή – Έκτακτα μέτρα από το υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης



