Γκαγκάτσης: «Χάρη στον Ολυμπιακό η ΕΠΟ γλιτώνει 300.000 ευρώ»
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ αναφέρθηκε στη δωρεάν διάθεση του «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό για τα παιχνίδια της Εθνικής και τη σύγκριση με την «Opap Arena».
Ο Μάκης Γκαγκάτσης, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (19/08) καλεσμένος στην εκπομπή «Η Δίκη στον ΣΚΑΪ» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην επιστροφή της Εθνικής ομάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, μίλησε για τη μεγάλη κίνηση του Ολυμπιακού να προσφέρει το φαληρικό γήπεδο στην Εθνική δωρεάν, γλιτώνοντας έτσι στην ΕΠΟ ένα ποσό γύρω στις 300.000 ευρώ, σε αντίθεση με την περίοδο που η «γαλανόλευκη» χρησιμοποιούσε σαν έδρα το γήπεδο της ΑΕΚ και πλήρωνε υπέρογκα ποσά.
Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Γκαγκάτσης:
«Υπάρχει δωρεάν διάθεση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Στην ΑΕΚ ήταν 60.000 ευρώ το ενοίκιο για το παιχνίδι και 20.000 για κάθε προπόνηση. Πήγαινε αρκετά.
Για τα δύο ματς η ΕΠΟ θα γλυτώσει γύρω στις 300.000 ευρώ χάρη στον Ολυμπιακό και θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Βρούτση για το ΟΑΚΑ. Επίσης ο τελικός θα γίνει στις 17 Μαϊου με κόσμο στο ΟΑΚΑ».
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Ο Ολυμπιακός δεν τα παρατά παρά το 0-2 της Λεβερκούζεν και όπως είπε μετά το ματς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θα πάει στη Γερμανία για να κυνηγήσει τη νίκη και την ανατροπή.
Ο Χρήστος Τζόλης ισοφάρισε για τη Κλαμπ στο 89′ απέναντι στην Ατλέτικο και κράτησε τους Βέλγους «ζωντανούς» στην υπόθεση πρόκρισης στου «16» του Champios League!