Γκαγκάτσης: «Χάρη στον Ολυμπιακό η ΕΠΟ γλιτώνει 300.000 ευρώ»
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ αναφέρθηκε στη δωρεάν διάθεση του «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό για τα παιχνίδια της Εθνικής και τη σύγκριση με την «Opap Arena».
Ο Μάκης Γκαγκάτσης, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (19/08) καλεσμένος στην εκπομπή «Η Δίκη στον ΣΚΑΪ» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην επιστροφή της Εθνικής ομάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, μίλησε για τη μεγάλη κίνηση του Ολυμπιακού να προσφέρει το φαληρικό γήπεδο στην Εθνική δωρεάν, γλιτώνοντας έτσι στην ΕΠΟ ένα ποσό γύρω στις 300.000 ευρώ, σε αντίθεση με την περίοδο που η «γαλανόλευκη» χρησιμοποιούσε σαν έδρα το γήπεδο της ΑΕΚ και πλήρωνε υπέρογκα ποσά.
Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Γκαγκάτσης:
«Υπάρχει δωρεάν διάθεση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Στην ΑΕΚ ήταν 60.000 ευρώ το ενοίκιο για το παιχνίδι και 20.000 για κάθε προπόνηση. Πήγαινε αρκετά.
Για τα δύο ματς η ΕΠΟ θα γλυτώσει γύρω στις 300.000 ευρώ χάρη στον Ολυμπιακό και θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Βρούτση για το ΟΑΚΑ. Επίσης ο τελικός θα γίνει στις 17 Μαϊου με κόσμο στο ΟΑΚΑ».
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.