«Ο Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ συμφώνησε να ενταχθεί στην Αλ Καλούντ της Σαουδικής Αραβίας. Ο ΠΑΟΚ και η Αλ Καλούντ έχουν συμφωνήσει, ενώ υπάρχει συμφωνία και στους προσωπικούς όρους του ποδοσφαιριστή. Ο 30χρονος Νιγηριανός αμυντικός είναι έτοιμος να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία», ανέφερε ο Ιταλός δημοσιογράφος.
Δεδομένη θεωρεί ο Ρομάνο τη μεταγραφή του Εκόνγκ στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.
Από πλευράς του Δικεφάλου του Βορρά δεν διαρρέεται το παραμικρό, καθώς άπαντες έχουν στραμμένη την προσοχή τους στα ματς με την Μάλμε, υπογραμμίζοντας πως ό,τι είναι να συμβεί, θα συμβεί μετά τα παιχνίδια.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο που έχει ο Εκόνγκ με τον ΠΑΟΚ είναι μέχρι το 2026, ενώ συνολικά με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά έχει 24 παιχνίδια, με 1 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του. Στην καριέρα του σε επίπεδο συλλόγων έχει 298 αναμετρήσεις, με 12 γκολ και 3 ασίστ. Είναι βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της Νιγηρίας με 71 συμμετοχές και 7 γκολ.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
🚨🇸🇦 Excl: William Troost-Ekong has agreed to join Al Khalood in Saudi Arabia.
PAOK and Al Khalood agreed on fee plus personal terms also in place.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.