Ανατριχίλα: Οι Λέικερς αποκάλυψαν το άγαλμα του Κόμπι Μπράιαντ με την κόρη του Τζίτζι
Οι Λος Άντζελες Λέικερς αποκάλυψαν το άγαλμα του Κόμπι Μπράιαντ, που παίρνει αγκαλιά την κόρη του, Τζιάνα.
Σχεδόν πέντε χρόνια έχουν περάσει από τον σοκαριστικό και αιφνίδιο θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, Τζιάνα, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε αεροπορικό δυστύχημα.
Οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν έχουν ξεχάσει τον θρυλικό παίκτη τους, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το άγαλμα έξω από το γήπεδό τους, το οποίο θα τον θυμίζει πάντα.
Σε αυτό, ο Μπράιαντ φαίνεται να φιλάει στο μέτωπο την κόρη του, Τζίτζι, όπως είχε κάνει και την τελευταία φορά που είδε τους «λιμνανθρώπους», ενώ η επιγραφή αναφέρει τα λόγια του Αμερικανού που είχε πει για την κόρη του.
«Η Τζιάννα είναι τέρας. Είναι καλύτερη από ότι ήμουν εγώ στην ηλικία της. Το έχει. Τα κορίτσια είναι απίστευτα. Θα έκανα άλλα πέντε κορίτσια αν μπορούσα. Είμαι κοριτσομπαμπάς».
Δείτε την ανάρτηση
8.2.24 – Kobe and Gigi forever immortalized 🦋 pic.twitter.com/WxPDMfEaRq
— Los Angeles Lakers (@Lakers) August 2, 2024
- «Μπαμ» στο ισπανικό πρωτάθλημα: «Ο Άλβαρες έχει αποφασίσει να υπογράψει στη Μπαρτσελόνα» (pic)
- Αυξήθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Ιανουάριο – Στοιχεία ΔΥΠΑ (Πίνακες)
- «Δεν θα επιτρέψουμε στο AfD να καταστρέψει την Γερμανία» – Ο Μερτς δεσμεύεται να κρατήσει μακριά την ακροδεξιά
- Φάμελλος: Η ακρίβεια Μητσοτάκη λειτουργεί εις βάρος και των καταναλωτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
- Την ολοκλήρωση της χρηματοδότησης για το έργο της Αφαλάτωσης στη Χρυσηίδα Κέρκυρας, ζητάει ο Περιφερειάρχης
- Φουρνιέ: «Να είμαστε η πιο σκληρή ομάδα, αυτή που το θέλει περισσότερο»
