Στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αναμένεται το πρωί της Δευτέρας (29/7) ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ.
Ο σπουδαίος Ουκρανός επιθετικός θα έρθει στην Αθήνα στις 05:55 για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Ο διεθνής άσος, σύμφωνα με όσα ανέφερε το βράδυ της Κυριακής (28/7) σε ανάρτησή του ο Βέλγος δημοσιογράφος Σάσα Ταβολιερί, θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.
Ένας πολύ έμπειρος και ικανός στράικερ, ο οποίος έρχεται στον Ολυμπιακό για να συνθέσει με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί ένα τρομερό δίδυμο στην «ερυθρόλευκη» επίθεση.
Ένα δίδυμο που θα γεμίσει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα και θα βοηθήσει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να πετύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μια μεταγραφή, που είναι σε στάδιο υλοποίησης, με τον Ολυμπιακό να φέρνει στην Ελλάδα τον Ουκρανό σέντερ φορ, που αναμένεται τις επόμενες ώρες να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνησή του στην πειραϊκή ομάδα: Στην κάτοχο του Europa Conference League.
Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Μπενφίκα, Βαλένθια, Ντιναμό Κιέβου, Κλαμπ Μπριζ και Γάνδη, έχοντας συνολικά 330 συμμετοχές σε επίπεδο συλλόγων, με 93 γκολ και 32 ασίστ στο ενεργητικό του. Οι περισσότερες από αυτές ήταν με την Γάνδη, με την οποία είχε 152 παιχνίδια, με 61 γκολ και 18 ασίστ. Με την Κλαμπ Μπριζ είχε 32 ματς, με 6 γκολ και 3 ασίστ. Τον περασμένο Σεπτέμβριο παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Βαλένθια, με την οποία είχε 29 παιχνίδια και 4 γκολ.
Ο Γιάρεμτσουκ είναι επίσης ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Ουκρανίας, έχοντας 53 συμμετοχές, με 18 γκολ. Ήταν φυσικά και στο πρόσφατο Euro, στο οποίο αγωνίστηκε και στα τρία παιχνίδια, σκοράροντας μάλιστα κόντρα στην Σλοβακία.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!