
Λευκάδα: Ταχύπλοο εμβόλισε ιστιοφόρο – Μεθυσμένος ο οδηγός, τραυματίστηκε μια τουρίστρια
Η Ολλανδή τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο στη Λευκάδα, όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.
Σύγκρουση δύο σκαφών σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/7) ανοιχτά της παραλίας Λυγιά στην Λευκάδα.
Στην περιοχή έσπευσαν ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού καθώς και ένα περιπολικό όχημα, τα οποία διαπίστωσαν ότι ένα ταχύπλοο με σημαία Νήσων Κέϋμαν με τέσσερις επιβαίνοντες (3 βρετανούς και μια Ολλανδή) είχε συγκρουστεί με ιστιοφόρο το οποίο ήταν αγκυροβολημένο εκεί, με δύο Ελληνες επιβαίνοντες.
Εισροή υδάτων
Από το συμβάν προκλήθηκε εισροή υδάτων στη πλώρη του ιστιοπλοϊκού, η οποία αντιμετωπίστηκε άμεσα από καταδυτικό συνεργείο απάντλησης υδάτων.
Η Ολλανδή τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδος, όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.
Απαγορεύτηκε ο απόπλους των σκαφών μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών και τη προσκόμιση πιστοποιητικών αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Από το Λιμεναρχείο της Λευκάδας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο κυβερνήτης του ταχύπλοου για σωρεία παραβάσεων, μεταξύ των οποίων και οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, φαρμάκων ή τοξικών ουσιών.
- Ο Αλέξης Τσίπρας στην Κρήτη – Οι τελευταίες πινελιές πριν τις τελικές ανακοινώσεις
- ΗΠΑ: Selfie με μαχαίρια και όπλα έβγαλε ο δράστης λίγο πριν επιτεθεί στο δείπνο των Ανταποκριτών
- Ο πρώτος στόχος της Μπενφίκα έχει πάρει πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό
- Με 10% τρέχει ο «πληθωρισμός της τσέπης» για τους Έλληνες καταναλωτές – Μακράν ο υψηλότερος της Ευρωζώνης
- Θεσσαλονίκη: Απομακρύνθηκε ο 20χρονος που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι – Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ
- Η Γερμανία «γκρεμίζει» το κοινωνικό κράτος


