Τις υπηρεσίες του Κέβιν Ντουράντ αναμένεται να στερηθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες στην πρεμιέρα του ομίλου τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού απέναντι στη Σερβία (28/7, 18:15).
Ο «ΚD» δεν είναι ακόμα έτοιμος, αφού όπως μετέφερε το ESPN συναντήθηκε με τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Στιβ Κερ, και του ζήτησε λίγο χρόνο παραπάνω, με τον τεχνικό των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να μην αρνείται στον σούπερ σταρ των Φοίνιξ Σανς.
Ο Ντουράντ πάντως προπονείται κανονικά και μοιάζει θέμα ημερών να μπορέσει να βρεθεί κανονικά στη 12άδα των ΗΠΑ για τις επόμενες αναμετρήσεις των ομίλων και φυσικά για τα νοκ άουτ που θα κρίνου σε ποια θέση θα τερματίσει η ομάδα.
Kevin Durant is likely to miss Team USA’s opening game in the Olympics against Serbia, per @WindhorstESPN.
Steve Kerr met with Durant yesterday mutually deciding more time is needed recovering from a lingering calf strain.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Βαγγέλης Παυλίδης βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των παικτών της Μπενφίκα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.
Τη νίκη που θα του επιτρέψει να πατήσει ξανά την κορυφή της βαθμολογίας θα κυνηγήσει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη το απόγευμα της Τετάρτης, (4/2, 18:30) στο εξ αναβολής ματς της 17ης αγωνιστικής της Super League.
Αποκαλύφθηκαν οι οδηγίες της Τεχνικής Επιτροπής Διαιτησίας προς τους διαιτητές της La Liga, με σκοπό να παίρνονται αποφάσεις εντός γηπέδου χωρίς εξωτερική βοήθεια