
Σκιάθος: Νεκρός εντοπίστηκε 47χρονος τουρίστας σε ξενοδοχείο
Ο ιδιοκτήτης του καταλύματος τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του στο δωμάτιο όπου διέμενε
Σε τραγωδία κατέληξαν οι διακοπές στη Σκιάθο για έναν 47χρονος ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε, την Δευτέρα (22/07/2024).
Ο άτυχος 47χρονος με καταγωγή από τη Ρουμανία είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα, αλλά για λόγο που παραμένει άγνωστος, έχασε τη ζωή του.
Ο ιδιοκτήτης εντόπισε νεκρό τον Ρουμάνο τουρίστα
Σύμφωνα με το Skiathoslife, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ήταν που αντίκρισε το μακάβριο θέαμα, όταν περίπου στις 18:15 ανέβηκε στο δωμάτιο του 47χρονου, αλλά τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του.
Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο που έσπευσε στο σημείο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας, όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον επαναφέρουν, κάνοντάς του ΚΑΡΠΑ επί 30 λεπτά. Δυστυχώς όμως οι προσπάθειες ήταν χωρίς θετικό αποτέλεσμα.
Για τα αίτια του θανάτου του θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή στον Βόλο.
- Στη Συρία η επόμενη σύγκρουση μπορεί να αφορά τις πινακίδες στα δημόσια κτίρια των κουρδικών περιοχών
- Τεχεράνη και Ουάσινγκτον βρίσκονται μακριά από το τέλος της σύγκρουσης, αλλά στο Ορμούζ τα νέα είναι καλύτερα
- Τουλάχιστον 70 νεκροί στο κεντρικό Μάλι σε επιθέσεις τρομοκρατών που σχετίζονται με την Αλ Κάιντα
- Η 61η Μπιενάλε της Βενετίας άνοιξε τις πύλες της με Banksy και διαδηλώσεις
- Απομακρύνεται το ενδεχόμενο για ανταλλαγή αιχμαλώτων λέει ο Πούτιν
- Σάκοτα: «Είχα ένα προαίσθημα πως η διαφορά δεν ήταν αρκετή»


