Ο σύλλογος του Βελιγραδίου ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου γκαρντ/φόργουορντ για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο παίκτης ήταν στις ακαδημίες της ομάδας από μικρή ηλικία, αποχώρησε το 2013 και επέστρεψε το 2016. Το 2023 έφυγε για δεύτερη φορά για λογαριασμό της Μπολόνια, και τώρα επέστρεψε ξανά στο «σπίτι» του.
Πέρσι στη Euroleague είχε 4,7 πόντους, 1,6 ριμπάουντ και 0,6 ασίστ κατά μέσο όρο σε 28 παιχνίδια, και στο πρωτάθλημα είχε 6,2 πόντους, 1,6 ριμπάουντ και 0,9 ασίστ σε 23 ματς.
Δείτε την ανάρτηση
Репрезентативац Србије Огњен Добрић вратио се у наш клуб и потписао трогодишњи уговор.
Прошлу сезону провео је у Виртусу и Болоње из кога стиже без обештећења, а пре тога је 7 сезона носио црвено-бели дрес и бројним титулама и утакмицама, оставио велики траг у историји клуба!… pic.twitter.com/5tfRSZeYVS
— KK Crvena zvezda Meridianbet (@kkcrvenazvezda) July 21, 2024
Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Australian Open και παράλληλα φρόντισε να προσφέρει ήδη έναν από τους καλύτερους πόντους της σεζόν, ενθουσιάζοντας τόσο το κοινό όσο και τον... εαυτό της!
Η Euroleague φαίνεται πως θα μπει σε μια νέα περίοδο, με διαφορετικό format και αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και από την επόμενη σεζόν – Τι αναφέρουν στο εξωτερικό για τις ομάδες και τη δέσμευση στην Ένωση Παικτών.
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στις 16:00 σε ένα ματς που οι «πράσινοι» θα ψάξουν αντίδραση μετά τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις, χωρίς τον Κέντρικ Ναν στη σύνθεσή τους.
Εξαιρετική αρχή για τη Μαρία Σάκκαρη στο Australian Open, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ της Λεόλια Ζανζάν και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο.