Τον πρώτο του αντίπαλο στα προκριματικά του Champions League μαθαίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ.
Ο Δικέφαλος θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον 2ο προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης τον νικητή του ζευγαριού Εγνάτια-Μπάνια Λούκα με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα μικρό προβάδισμα από το πρώτο ματς.
Εκεί ο Χρέλια με το γκολ που πέτυχε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τη νίκη με 2-1 στην ομάδα του.
Θυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι με τον νικητή του ζευγαριού θα γίνει στην Τούμπα στις 24 Ιουλίου, με τη ρεβάνς να διεξάγεται μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 31 του μηνός.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.