Ο Βεζένκοφ επισκέφτηκε Training Camp στην Κύπρο (vid)
Το Advanced Summer Training του Κεραυνού Στροβόλου στην Κύπρο επισκέφτηκε ο Σάσα Βεζένκοφ.
Στο Advanced Summer Training του Κεραυνού Στροβόλου στην Κύπρο βρέθηκε ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος μίλησε και συμβούλευσε τους νεαρούς αθλητές, βγάζοντας μάλιστα και πολλές φωτογραφίες μαζί τους και υπογράφοντας αυτόγραφα.
Και όλα αυτά μάλιστα ενώ έχει συμφωνήσει σε όλα για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και περιμένει να δει τι θα αποφασίσει η ομάδα του στο NBA που είναι οι Τορόντο Ράπτορς για το μέλλον του.
Αναλυτικά, η ανάρτηση του Κεραυνού:
«Η τελευταία μέρα του Keravnos Advanced Summer Training επεφύλασσε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές μας.
Μας επισκέφθηκε ο γνωστός και αγαπητός σε όλους Αλέξανδρος Βεζενκοφ!!!
Ο Αλέξανδρος, εκτός από NBAer, MVP της περσινής EuroLeague και ένας από τους κορυφαίους ευρωπαίους καλαθοσφαιριστές, παραμένει ένα πολύ ταπεινό παιδί, με εξαιρετικό ήθος και χαρακτήρα!
Ο Αλέξανδρος συνομίλησε με τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές, τους συμβούλεψε, υπόγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε μαζί τους!
Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε πολύ, μεγάλη μας τιμή!!».
- Ο Τραμπ προσπαθεί να κάνει τσιφλίκι του το Kennedy Center – Από την ονοματοδοσία στο ντοκιμαντέρ της Μελάνια
- Όλοι εναντίον όλων για τη διαιτησία στη Serie A: «Καμπάνες», καταγγελίες διαιτητών και δηλώσεις για πολυβόλα
- Προαστιακός: Ταλαιπωρία για 21 επιβάτες – Ακινητοποιήθηκε συρμός στη γραμμή Καμίνια – Αγ. Ανδρέας
- «Ο πατέρας μου βίαζε και τις δύο αδελφές μου» – Σοκάρει ο αδελφός των κοριτσιών από τη Μεσαρά
- Θεσσαλονίκη: Της έκανε τη ζωή κόλαση και μετά τον χωρισμό – Συνελήφθη 27χρονος μετά την καταγγελία 23χρονης
- Κινητοποιήσεις αγροτών: Στο τραπέζι του διαλόγου μετά από εβδομάδες στα μπλόκα – Ανοίγουν οι δρόμοι, χωρίς να αποσύρονται τα τρακτέρ


