«Πρώτη επιλογή για την Μπολόνια ο Ιωαννίδης»
Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη «παίζει» ξανά πολύ έντονα για την Μπολόνια
Τα ιταλικά ΜΜΕ επαναφέρουν στο προσκήνιο το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη και το συνδέουν ξανά με το ρεπορτάζ της Μπολόνια.
Το προηγούμενο διάστημα οι Ιταλοί φιλοξενούσαν ουκ ολίγα δημοσιεύματα όσον αφορά τον 24χρονο επιθετικό του Παναθηναϊκού, με κάποια από αυτά να κάνουν λόγο, μάλιστα, για πρόταση ύψους 20 εκατ. ευρώ.
Σήμερα Τετάρτη (3/7) το «tuttomercatoweb.com» επανέρχεται και γράφει πως ο «Ιωαννίδης είναι η Νο.1 επιλογή της Μπολόνια για την αντικατάσταση του Ζίρκζε». Επίσης, στο ρεπορτάζ αναφέρεται η πρόταση 25 εκατομμυρίων ευρώ για τον ποδοσφαιριστή, η οποία απορρίφθηκε από το «τριφύλλι» και το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την περίπτωσή του.
Ο Παναθηναϊκός, ωστόσο, δεν φαίνεται να αλλάζει στάση και θα μπει σε συζητήσεις για τον Ιωαννίδη μόνο σε περίπτωση που φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ μία… εξωπραγματική πρόταση από κάποια ομάδα.
- Ιράν: Επιστολή στον ΟΗΕ για την «εγκληματική πράξη» ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του ανώτατου ηγέτη
- Ιράν: «Η πόρτα της διπλωματίας παραμένει ανοικτή», λέει ο ΥΠΕΞ του Ομάν
- Ιράν: Τουλάχιστον 17 νεκροί στο Πακιστάν σε διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Αλί Χαμενεΐ
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»
- Κύπρος: H βρετανική βάση στο Ακρωτήρι «χτυπήθηκε από drone» – Σε «κατάσταση υψηλού συναγερμού»
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε;



