Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League αλλά κάτω από νέα ποδοσφαιρική στέγη τη νέα σεζόν.
Η Νιούκαστλ έφτασε σε συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την αγορά του Έλληνα τερματοφύλακα, με τις «καρακάξες» να ανακοινώνουν το βράδυ της Κυριακής (30/6) την απόκτησή του.
✍️ #NUFC have completed the signing of goalkeeper Odysseas Vlachodimos from Nottingham Forest.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Νιούκαστλ. Είναι τιμή να είμαι μέλος αυτού του τεράστιου συλλόγου, με εξαιρετικούς παίκτες και σπουδαίο προπονητή. Ανυπομονώ να αρχίσω», τόνισε στην ιστοσελίδα της Νιούκαστλ ο 30χρονος διεθνής άσος, με τον προπονητή των ασπρόμαυρων, Έντι Χάουι να υπογραμμίζει:
? A message from our new signing, Odysseas Vlachodimos!
«Ο Οδυσσέας είναι πολύ έμπειρος σε τοπ ευρωπαϊκό επίπεδο και έρχεται να ενταχθεί σε ένα πολύ δυνατό γκρουπ γκολκίπερ. Αυτή η ποιότητα σε βάθος είναι πολύ σημαντική και δείχνει ότι θα υπάρχει ένας ισχυρός συναγωνισμός σε μία θέση κλειδί».
Υπενθυμίζεται ότι ο Βλαχοδήμος μετακόμισε από την Μπενφίκα στην στην Νότιγχαμ τον Σεπτέμβριο του 2023. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας πραγματοποίησε επτά εμφανίσεις με τη φανέλα των ρεντς, κρατώντας μία φορά ανέπαφη την εστία του.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Το Σάββατο (18/4) ο Ολυμπιακός νίκησαν «ξεκούραστα» με 17-6 τον Πανιώνιο στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά, για το ματς της 21ης αγωνιστικής της Water Polo League και έκαναν το «21 στα 21».