Η ομάδα του Καλτσόνα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης κατάφερε να ανοίξει το σκορ, παίρνοντας προβάδισμα νίκης και πρόκρισης στην επόμενη φάση.
Ο Κούτσκα από τα δεξιά έκανε τη σέντρα, ο Ντούντα σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους στη μικρή περιοχή και με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-0 στο 24′.
Δείτε το 1-0:
Δεκατρία λεπτά αργότερα οι Ρουμάνοι απάντησαν φέρνοντας το ματς στα ίσα.
Ο Ράζβαν Μάριν εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του μετά από το απρόσεκτο μαρκάρισμα του Χάντσκο πάνω στον Χάτζι, με την ομάδα του Ιορντανέσκου να ισοφαρίζει σε 1-1 πριν το ημίχρονο.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.
Την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την 11η θέση στην ειδική βαθμολογία της UEFA έδωσε στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός, μετά το 2-0 επί της Λεβερκούζεν.