Δεν γλίτωσε ούτε η Αλβανία το πρόστιμο για τα όσα συνέβησαν στο ματς με την Κροατία (2-2).
Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA, αφού αρχικά επέβαλλε πρόστιμο 28.000 ευρώ στην κροατική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για τη συμπεριφορά των οπαδών της, στη συνέχεια έκανε το ίδιο και με αυτή της γειτονικής χώρας. Το μόνο που άλλαξε ήταν το ποσό, το οποίο για τους Αλβανούς θα είναι περίπου 20.000 ευρώ μεγαλύτερο (47.500 ευρώ).
Την ανακοίνωση του προστίματος έκανε η ίδια η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αλβανίας, που και αυτή, όπως της Κροατίας, τιμωρήθηκε για δεύτερη φορά μετά από ισάριθμα ματς των δύο πρώτων αγωνιστικών του 2ου ομίλου του Euro 2024.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι Αλβανοί τιμωρήθηκαν με 25.000 ευρώ για μετάδοση ακατάλληλων μηνυμάτων για αθλητικό αγώνα (πολιτικού, εθνικιστικού περιεχόμενου και για τα οποία έκανε καταγγελία και η Σερβία), με 20.000 για εισβολή οπαδού στον αγωνιστικό χώρο και 2.500 χιλιάδες για άναμμα πυρσών.
Στην ανακοίνωσή της η ομοσπονδία ζητά από τους φιλάθλους της εθνικής ομάδας να συμπεριφέρονται στο εξής με κόσμιο τρόπο, να αποφεύγουν τις ακρότητες και να είναι υπεύθυνοι στα ματς που ακολουθούν.
Ο Δρ. Patrick Soon-Shiong, μία τεράστια προσωπικότητα του επιστημονικού και ιατρικού χώρου έτρεξε ως Λαμπαδηδρόμος για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το κρίσιμο ματς με την Καϊράτ και στο αεροδρόμιο έγινε χαμός για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί – Η τρομερή στιγμή με την υπογραφή memorabilia από τον θρυλικό τελικό του Conference League
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (7/12) για την Αστάνα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Καϊράτ, για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
LIVE: Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 13:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.