Ο Ζιντάν θυμήθηκε την πρώτη συνάντηση με τον Εμπαπέ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ο πρωταγωνιστής σε ένα ντοκιμαντέρ που μεταδόθηκε χθες (9/6) στον τηλεοπτικό σταθμό «TF1»
Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Euro 2024 και λίγο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ο πρωταγωνιστής σε ένα ντοκιμαντέρ που μεταδόθηκε εχθές (9/6) στον τηλεοπτικό σταθμό «TF1».
Αντικείμενο της ταινίας, είναι ολόκληρη η καριέρα του Γάλλου παγκόσμιου πρωταθλητή και από όσους μίλησαν για τον Μπαπέ, ξεχωρίζει η τοποθέτηση του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος θυμήθηκε την πρώτη τους συνάντηση.
Αναλυτικά η δήλωση του
«Η πρώτη φορά που τον συνάντησα ήταν στην Μαδρίτη, σε κάποια δοκιμαστικά πριν από μερικά χρόνια. Πρέπει να ήταν 13 ή 14 ετών. Είδα τις δυνατότητες του, είδα τι μπορούσε να κάνει, γιατί στην ηλικία του είχε τόση ευκολία με την μπάλα και ήταν πολύ γρήγορος.
Ολοι ήταν ομόφωνοι και τον ήθελαν στην ομάδα. Μετά συνέβησαν διάφορα, αλλά τώρα έγινε ακριβώς αυτό που ήθελε κι’ αυτό που ήθελαν οι γονείς του. Και αυτό είναι πολύ καλό».
- Με νίκες συνέχισαν Σέλτικς και Λέικερς
- Το Ιράν διαπραγματεύεται με τη FIFA για τη μεταφορά των αγώνων του στο Μουντιάλ από τις ΗΠΑ στο Μεξικο
- Φήμες για παράλληλη σχέση του Εμπαπέ με ηθοποιό και influencer
- Έπος: Ο Γιούρτσεβεν έβαλε… αυτοκαλάθι στο ματς των Γουόριορς (vid)
- «Ο ατζέντης του Μίλερ-ΜακΙντάιρ έρχεται στην Ελλάδα»
- Ο Λαπόρτα φέρνει αύξηση μπάτζετ και… μεταγραφές στην Μπαρτσελόνα: Πάει για διπλό… χτύπημα με Ράιτ και Τάις
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/3): Δράση με Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε και Champions League
- O Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φενέρ στο ΣΕΦ – Με αρκετές απουσίες οι Ερυθρόλευκοι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442