Με Χεζόνια και λάμψη από NBA η αποστολή της Κροατίας για το Προολυμπιακό (pic)
Με λάμψη NBA η προεπιλογή της Κροατίας για το Προολυμπιακό τουρνουά, καθώς εκτός από τον Μάριο Χεζόνια στην Αθήνα θα έρθουν και οι Σάριτς και Ζούμπατς.
Γεμάτη λάμψη θα είναι η προεπιλογή της Κροατίας ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ (02-07/07), με την Κροατία να έχει στη σύνθεσή της τους Ντάριο Σάριτς, Ίβιτσα Ζούμπατς που θα δώσουν λάμψη NBA στην ομάδα.
Το παρόν θα δώσει και ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος είναι εκ των ηγετών της ομάδας και δεν έχει λείψει από κανένα μεγάλο ραντεβού της Χρβάτσκα τα τελευταία χρόνια.
Αναλυτικά η προεπιλογή της Κροατίας για το Προολυμπιακό του ΣΕΦ:
Γκόραν Φιλίποβιτς, Μπόρνα Καπούστα, Κρέσιμιρ Ράντοβτσιτς, Τζαλίν Σμιθ, Φιλίπ Κρούσλιν, Τόνι Πέρκοβιτς, Μάριο Χεζόνια, Ματέο Ντρέζνιακ, Τόνι Νάκιτς, Ντάριο Σάριτς, Ντάριο Ντρέζνιακ, Μπόρις Τίσμα, Τόμισλαβ Μπούλιαν, Ίβιτσα Ζούμπατς, Ντάνκο Μπράνκοβιτς, Ιβάν Βράνιες, Κρέσιμιρ Λιούμπισιτς.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Hrvatska kreće! 🇭🇷🔥
Reprezentaciju od 2. do 7. 7. očekuje Olimpijski kvalifikacijski turnir u Grčkoj, okupljanje je na rasporedu već 10. 6, a od 23. do 26. 6. igra se turnir u Opatiji.
Izbornik Sesar objavio je popis reprezentativaca, a o svemu više na 🔗https://t.co/INTOOnig17 pic.twitter.com/aCExk5vCWu— HKS_CBF 🇭🇷🏀 (@CbfHks) June 5, 2024
Μια αποστολή στην οποία έχουν συμπεριληφθεί εξαιρετικοί παίκτες, με την Κροατία να είναι ένα από τα φαβορί για να πάρει ένα από τα εισιτήρια που οδηγούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο Μάριο Χεζόνια, όπως είναι απόλυτα λογικό, θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές και τη φετινής Χρβάτσκα.
- Κούβα: Η Τζαμάικα τερματίζει πρόγραμμα συνεργασίας στον τομέα της υγείας
- Ιράν: Σχεδόν 6 στους 10 Γερμανούς καταδικάζουν την επίθεση των ΗΠΑ και του Ισραήλ
- Βραζιλία: 8 νεκροί και 4 αγνοούμενοι στην κατάρρευση οίκου ευγηρίας
- Ιράν: Εχουμε βυθίσει «πάνω από τριάντα πλοία» του, ισχυρίζεται αμερικανός ναύαρχος
- Πύραυλοι του Ιράν πλήττουν το Ισραήλ – Εκρήξεις στο Τελ Αβίβ και ως την Ιερουσαλήμ
- Κούβα: Είναι «ζήτημα χρόνου», λέει ο Τραμπ – Αναφορά σε σχέδιο αφού «τελειώσει» με το Ιράν

