Εθνική ομάδα: Με Τζολάκη και Ντόι οι κλήσεις για τα φιλικά του Ιουνίου (pic)
Ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει μαζί του για τα φιλικά της Εθνικής Ελλάδας μέσα στον Ιούνιο κόντρα σε Γερμανία (7/6) και Μάλτα (10/6)
Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου μπορεί να μην προκρίθηκε στο Euro 2024, ωστόσο η γαλανόλευκη θα έχει έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αφού θα δώσει δύο φιλικά στις αρχές του Ιουνίου.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Γερμανία στο «Borussia Park» (7/6), ενώ στην συνέχεια θα παίξει με την Μάλτα (10/6) στο Σάλτζμπουργκ, με τον Νίκο Παπαδόπουλο, που θα διαδεχτεί προσωρινά τον Γκουστάβο Πογέτ, να ανακοινώνει την αποστολή της γαλανόλευκης.
Τζολάκης, Ντόι και Μανδάς κλήθηκαν για πρώτη φορά σε αποστολή της Εθνικής.
Ο Έλληνας τεχνικός προχώρησε σε αρκετές εκπλήξεις στις κλήσεις του, στις οποίες υπάρχει αρκετό «φρέσκο αίμα». Συγκεκριμένα, ντεμπούτο στην αποστολή της Εθνικής έκανε τόσο ο Χρήστος Μανδάς όσο και οι Κωνσταντίνος Τζολάκης και Ανδρέας Ντόι ενώ επέστρεψαν οι Γιώργος Κυριακόπουλος και Τάσος Δουβίκας.
Αντίθετα, ο Κώστας Τσιμίκας, ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο Γιώργος Γιακουμάκης αλλά και ο Δημήτρης Πέλκας έμειναν εκτός, όπως και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας που ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα.
Η ΕΠΟ θέλει να οργανώσει τους ρέφερι σε ένωση εν ενεργεία διαιτητών, όμως πρέπει να αλλάξει ο νόμος και για αυτό ζήτησε τη μεσολάβηση της UEFA στο υπουργείο αθλητισμού
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.