Ηλεία: Τραγωδία στη Βάρδα – Νεκρή ηλικιωμένη που την καταπλάκωσε καγκελόπορτα
Την άτυχη γυναίκα βρήκε ο αδερφός της που πήγε να την επισκεφθεί
Τραγικό θάνατο βρήκε μία ηλικιωμένη γυναίκα σήμερα το μεσημέρι στην Τοπική Κοινότητα Νησίου στη Βάρδα Ηλείας όταν καταπλακώθηκε από την καγκελόπορτα του σπιτιού της.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, η άτυχη 73χρονη καταπλακώθηκε από τη βαριά σιδερένια πόρτα που βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού της στον οικισμό Αγία Μαρίνα όταν προσπάθησε να την ανοίξει κι αυτή υποχώρησε από τη θέση της.
Την βρήκε ο αδερφός της
Την άτυχη γυναίκα -που ζούσε μόνη της- εντόπισε ο αδελφός του που πήγε να την επισκεφθεί και την είδε κάτω από τη βαριά σιδερένια πόρτα.
Μάλιστα η καγκελόπορτα ήταν τόσο βαριά που χρειάστηκαν τέσσερα άτομα για να μπορέσουν να τη σηκώσουν και να απεγκλωβίσουν την άτυχη 73χρονη, που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει για πόση ώρα βρισκόταν εκεί.
Η σορός της 73χρονης έχει μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
- Φάμελλος για Τσίπρα: Άδικο να ισοπεδώνεται όλη η αντιπολίτευση
- Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρό 2χρονο παιδί από επίθεση σκύλου
- Live streaming: Ρέθυμνο – Ολυμπιακός
- Μηνύματα ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς για τα 17 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου – «Σημάδεψε μια γενιά»
- Γάζα: Η διεθνής δύναμη σταθεροποίησης πρέπει να αναπτυχθεί στην κίτρινη γραμμή, λέει η Αίγυπτος
- Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2025: Τα «Όσκαρ» της ελληνικής ναυτιλίας