Απίστευτη διπλή χαμένη ευκαιρία για τη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)
Στο 13’ η Ρεάλ Μαδρίτης είχε δοκάρι με τον Βινίσιους και στην εξέλιξη της φάσης ο Νόιερ είπε «όχι» στον Ροντρίγκο.
Μια… ανάσα από το γκολ έφτασε η Ρεάλ Μαδρίτης στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου για τα ημιτελικά του Champions League.
Άγγιξε το γκολ η Ρεάλ, αλλά ο Βινίσιους στάθηκε άτυχος και στη συνέχεια ο Νόιερ σταμάτησε τον Ροντρίγκο.
Ο Καρβαχάλ έδωσε στον Βινίσιους, αυτός έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή της Μπάγερν, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Νόιερ.
Στη συνέχεια ο Ροντρίγκο πήρε το ριμπάουντ και σούταρε από πλεονεκτική θέση, αλλά ο τερματοφύλακας της Μπάγερν του είπε «όχι» και κράτησε το μηδέν.
Δείτε τη φάση:
- Μετά τις μπαταρίες λιθίου, το γραφένιο – Νέες λύσεις για αποθήκευση ενέργειας
- Νέες αιματηρές συγκρούσεις δοκιμάζουν την εύθραυστη εκεχειρία ανάμεσα σε Ταϊλάνδη και Καμπότζη
- «Μετά κλαίτε σε συνεντεύξεις Τύπου»: Τι αναφέρει ο διαιτητής του Ρεάλ – Θέλτα στο φύλλο αγώνα (pic)
- «Ο κοινωνικός αυτοματισμός δεν δούλεψε» – Σφοδρά πυρά της αντιπολίτευσης κατά κυβέρνησης για το αγροτικό
- Απολογισμός μετά την επέλαση Byron για τον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι συναντά τους Ευρωπαίους μετά το νέο «καρφί» του Τραμπ
