Ελευθερία Ελευθερίου: «Έχω κενά μνήμης από τη συμμετοχή μου στη Eurovision το 2012»
Η τραγουδίστρια μιλάει για την εμπειρία της στον ευρωπαϊκό διαγωνισμού τραγουδιού.
Η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, κατά την εκπροσώπηση της Ελλάδας.
Η συμμετοχή της στην Eurovision 2012
«Ήταν δύσκολη χρονιά για την Ελλάδα, οπότε όλο αυτό το βάρος το είχα φορτωθεί. Ήμουν ένα νέο κορίτσι που το μόνο που με παρηγορούσε είναι ότι δεν έχω να χάσω κάτι, θα πάω να δώσω είπα τον καλύτερό μου εαυτό, να βάλω όλη τη θετική μου ενέργεια και τη διάθεση και όρεξη για δουλειά που είχα και αυτό θα το ανταμείψει ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, εξήγησε πως λόγω της έντασης που υπήρχε τη στιγμή εκείνη, σε συνδυασμό με το άγχος της, έχει κενά μνήμης από τη διαδικασία.
Έχω πάρα πολλά κενά μνήμης
«Το έχετε ξανακούσει γενικά αυτό από άλλους διαγωνιζόμενους; Ήταν τόσες οι πληροφορίες και τόσα αυτά που είχες να κάνεις σε μικρό χρονικό διάστημα, που συνέβαιναν πράγματα, που δεν τα θυμάμαι, που εγώ δεν ξεχνάω ποτέ, έχω μνήμη ελέφαντα», είπε κλείνοντας.
- Βαρδούσια: Η μοιραία πορεία των τεσσάρων ορειβατών – Τα πιθανά σενάρια της τραγωδίας
- Έκανε το στέλεχος της Interpol και είχε… κατ’ επάγγελμα τις απάτες – Απέσπασε 440.000 ευρώ σε 16 χρόνια
- Ο Γκρίλις σε μια ξέφρενη νύχτα μετά την ήττα από την Άρσεναλ
- Γεωργιάδης και Πλεύρης «ξαναχτύπησαν»: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα» η Διεθνής Αμνηστία και το Δικαστήριο της Χάγης
- Το in στο μπλόκο της Νίκαιας: Ξεκάθαροι οι αγρότες απέναντι στις διασπαστικές κινήσεις που «αγκάλιασε» το Μαξίμου
- Κόντρα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για τους αγρότες – «Μη ασφαλές περιβάλλον διαλόγου» καταγγέλλει η Χαριλάου Τρικούπη


