
Ημαθία: Ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε ανήλικα κορίτσια ενώ έκαναν ιππασία
Τι συνέβη
Μια ακόμη καταγγελία με θύματα ανήλικα παιδιά βλέπει το φως της δημοσιότητας και προκαλεί αποτροπιασμό.
Πρόκειται για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκαν δύο ανήλικες μαθήτριες κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής.
Ο ιδιοκτήτης στάβλου στην περιοχή της Ημαθίας, όπου πήγαν τα παιδιά για ιππασία, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος του.
Τι λέει η αστυνομία
Τα κορίτσια ηλικίας 15 και 14 ετών, ενημέρωσαν τους καθηγητές τους και εν συνεχεία τους γονείς των παιδιών αλλά και την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το veriotis.gr ο 59χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία του Διευθυντή του Γυμνασίου, καθώς όπως σημειώνει η αστυνομία «ο ανωτέρω τόπο και χρόνο κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής του Γυμνασίου, προέβη σε γενετήσιες πράξεις (θωπείες σε διάφορα μέρη σώματος), σε βάρος των ανηλίκων μαθητριών, ενώ πραγματοποιούσαν ιππασία με άλογα ιδιοκτησίας του. Ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας. Τα ανήλικα κορίτσια το απόγευμα της Πέμπτης (25.04.24) εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχολόγου, ελήφθησαν καταθέσεις από γονείς των ανήλικων, ενώ προανάκριση για το συμβάν διεενεργεί το Τ.Α. Νάουσας».
- Ιράν: Για νίκη κάνει λόγο η Τεχεράνη – Το σχέδιο των 10 σημείων που διαβίβασε στην Ουάσιγκτον
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί σχεδόν κατά 18% η τιμή του WTI μετά την ανακοίνωση της εκεχειρίας
- Καλιφόρνια: Πράκτορες της ICE πυροβόλησαν άνδρα που «επιχείρησε να τους παρασύρει με το αυτοκίνητό του»
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί κατά σχεδόν 7% το WTI μετά την παράταση του τελεσιγράφου από τον Τραμπ
- Πώς ο πόλεμος βομβαρδίζει την οικονομία της Γαλλίας
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Παραγραφή χρεών στο μισό διάστημα

