Χωρίς Γεντβάι και Ακαϊντίν απέναντι στον Άρη
Ο Φατίχ Τερίμ δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Γεντβάι και Ακαϊντίν , καθώς και οι δύο συμπλήρωσαν κάρτες.
Οι Σαμέτ Ακαϊντίν και Τιν Γεντβάι συμπλήρωσαν κάρτες στο ντέμρπι με την ΑΕΚ, κάτι που σημαίνει πως θα τους επιβληθεί αυτόματα ποινή μιας αγωνιστικής.
Αυτή θα την εκτίσουν στο αμέσως επόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Άρη την Κυριακή (28/04-20:30), καθώς δεν υπάρχει η επιλογή για κάποιον από τους επόμενους αγώνες, όπως υπήρχε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Ποιες είναι οι εναλλακτικές του Τερίμ
Οι επιλογές που έχει πλέον στα χέρια του ο Φατίχ Τερίμ για τις θέσεις των στόπερ είναι ο Αράο και ο Ούγκο, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από την πρώτη αγωνιστική των playoffs της Super League, όταν και μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.
Όσον αφορά τον Σένκεφελντ, εκείνος κάνει εδώ και λίγο καιρό ατομικό πρόγραμμα ενώ να υπνθυμίσουμε πως οι «πράσινοι» δεν έχουν διαθέσιμους και τους Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, που είναι τραυματίες εδώ και καιρό.
- Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Μπράουν για τις δολοφονίες στις εγκαταστάσεις του
- Βολιβία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί από έντονες πλημμύρες
- Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη της επίθεσης στο πανεπιστήμιο Μπράουν
- Συμφωνία ανάμεσα σε ΗΠΑ και Μεξικό για το νερό του Ρίο Γκράντε
- Αναγκαστική προσγείωση για Boeing 777 στην Ουάσινγκτον – Γνωστό το πρόβλημα με το κάλυμμα του κινητήρα
- Το Πανεπιστήμιο Μπράουν επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο ατόμων – Οκτώ σε κρίσιμη κατάσταση [βίντεο]

