Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Ο Μπακασέτας για πρώτη φορά αντίπαλος της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (vids)

Παναθηναϊκός: Ο Μπακασέτας για πρώτη φορά αντίπαλος της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (vids)

Ο Τάσος Μπακασέτας θα βρεθεί για πρώτη φορά ως αντίπαλος της ΑΕΚ στην «Opap Arena», σε ένα πολύ ιδιαίτερο για εκείνον παιχνίδι.

Το ντέρμπι κορυφής της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της έβδομης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, ωστόσο πέρα από τη σημασία που έχει αυτό το ματς για τη μάχη του τίτλου, υπάρχει και μία ακόμη ιδιαίτερη συνθήκη. Και αυτή δεν είναι άλλη από την παρουσία του Τάσου Μπακασέτα ο οποίος θα βρεθεί για πρώτη φορά στη Νέα Φιλαδέλφεια ως αντίπαλος της Ένωσης.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας είχε παίξει καταλυτικό ρόλο στη νίκη των «πράσινων» στο ματς του πρώτου γύρου έχοντας σκοράρει για το 1-1 και τώρα καλείται να πραγματοποιήσει μία ανάλογη εμφάνιση για να οδηγήσει τους «πράσινους» σε ένα διπλό τίτλου. Στην έδρα που είχε φανταστεί τον εαυτό του να μπαίνει ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ πριν από μερικά χρόνια, όταν ακόμη φορούσε τη φανέλα της και το γήπεδο ήταν στα σκαριά.

Η μοίρα το έφερε έτσι βέβαια και ο Μπακασέτας θα μπει στην «Opap Arena» σε συλλογικό επίπεδο (γιατί έχει παίξει ήδη με την Εθνική) ως αντίπαλος του Δικεφάλου. Τα βλέμματα σίγουρα θα είναι στραμμένα πάνω του και είναι βέβαιο ότι η αντιμετώπισή του δεν θα είναι φιλική από τον κόσμο της ΑΕΚ. Ο ίδιος καλείται όμως να… κλείσει τα αυτιά του και να κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα του που ποντάρει πάρα πολλά πάνω του.

Το γκολ πάντως που πέτυχε στη Λεωφόρο επί της ΑΕΚ, ήταν και το πρώτο του ever απέναντι στην Ένωση. Σε επτά επίσημα ματς που είχαν προηγηθεί, με τις φανέλες των Αστέρα Τρίπολης και Πανιωνίου, δεν είχε καταφέρει να σκοράρει ενώ είχε πανηγυρίσει μόλις μία νίκη. Όλα αυτά βέβαια ανήκουν στο παρελθόν, ο Μπακασέτας άνοιξε λογαριασμό απέναντι στην πρώην ομάδα του και ο Φατίχ Τερίμ θα ήθελε όσο τίποτα να τον δει να βρίσκει δίχτυα και απόψε.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024