Λένα Δροσάκη: «Όλα όσα έκανα για το #metoo, τα έκανα για τον γιο μου»
Η γνωστή ηθοποιός μιλά για τις δύσκολες στιγμές των τελευταίων χρόνων.
Η Λένα Δροσάκη μίλησε για τον ρόλο της στο ελληνικό #MeToo, καθώς και για το διαζύγιό της.
Το #metoo
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» και αρχικά, δήλωσε: «Όλα όσα έκανα για το #metoo, τα έκανα για τον γιο μου».
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Έπρεπε να σπάσει η αλυσίδα του «επιτρέπω στον εαυτό μου να κακοποιείται». Ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό. Μετά την κατάθεσή μου στο δικαστήριο, άλλαξε όλη μου η ζωή. Οι λέξεις ακόμα δεν μπορούν να βγουν από το στόμα μου».
Ανέφερε επίσης: «Είναι η αίσθηση του ότι θέλω να υπάρχω ολόκληρη με τα όριά μου. Και αυτό να το ξέρει και το παιδί μου να το κάνει. Πήγα κόντρα σε όλο αυτό. Έπρεπε να το παλέψω πολύ με εμένα, ήμουν φτερό στον άνεμο».
Το διαζύγιό με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη
«Είμαι ευαίσθητη και παλεύω ακόμα με αυτό. Ένιωθα ότι πρέπει να απολογούμαι συνέχεια. Ακόμα προσπαθώ να βρω τις ισορροπίες μου μετά το διαζύγιο. Είμαι πολύ περήφανη που δεν εγκατέλειψα τις δυσκολίες», είπε κλείνοντας.
- Δίκη Βαλυράκη: Μάρτυρας κατέθεσε στη δίκη ότι είδε να χτυπούν με κοντάρι τον πρώην υπουργό
- Brussels Signals ‘No More Studies Needed’ for Greece–Cyprus Power Link
- 35 χρόνια Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ: Γιορτή Γνώσης & Δημιουργίας
- Η ΚΝΕ για τα 17 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου
- Μπράιτον: Εκτός για μήνες ο Τζίμας
- Οκτώ σκάφη προσδέθηκαν για πρώτη φορά ταυτόχρονα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό




