Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λένα Δροσάκη: Η ιδιαίτερη σχέση με τον γιο της Αναστάση

Λένα Δροσάκη: Η ιδιαίτερη σχέση με τον γιο της Αναστάση

Η ηθοποιός προσπαθεί να συνδυάσει τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της λόγω της έναρξης της νέας σεζόν, με το μεγάλωμα του γιου της.

Τους τελευταίους μήνες η Λένα Δροσάκη είχε να αντιμετωπίσει πολλές αλλαγές στην προσωπική και οικογενειακή ζωή της, μετά τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΤύποςTV και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου και αναφέρθηκε στη νέα της καθημερινότητα.

Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος θα συμμετέχει στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Ο πρώτος από εμάς» μίλησε για την προσωπική της ζωή της αλλά και τον μικρό Αναστάση.

Η ηθοποιός διατηρεί αρμονικές σχέσεις με τον πρώην σύζυγο της

Οι αλλαγές στη ζωή της ηθοποιού μετά το διαζύγιο

Μου αρέσει το μοίρασμα

«Δεν ήμουν ποτέ η γυναίκα που ονειρευόμουν να κάνω οικογένεια και παιδιά, ήρθε και με διάλεξε ο Αναστάσης! Από τα πλούτη διαλέγω τις σχέσεις, τους αληθινούς δεσμούς, την αγάπη, την αγκαλιά, το μοίρασμα», εξομολογείται η Λένα Δροσάκη.

«Η ζωή προχωρά, κυλά, μας εξελίσσει, μας μαθαίνει να επιβιώνουμε, να μεγαλώνουμε και να απολαμβάνουμε. Τη χαίρομαι λοιπόν με τον Αναστάση μου», τονίζει η ηθοποιός.

Ο γιος σας πόσο σας άλλαξε ως άνθρωπο;

«Άλλη μια δύσκολη ερώτηση. Νιώθω πως ήμουν ένας άνθρωπος που ήδη είχα μπει στον δρόμο της εσωτερικής αναζήτησης, να φωτίσω τα σκοτεινά μου σημεία, να με αποδεχτώ, να με αγαπήσω, να αναζητήσω αυτό που μου αξίζει, να θέσω όρια και ήρθε ο Αναστάσης και με βοηθάει να κάνουμε μαζί αυτή τη διαδρομή», απαντά η Λένα Δροσάκη.

Sports in

Με Φουντούλη και Γεννηδουνιά συνεχίζει να γράφει ιστορία

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Final 4 μετά από πέντε χρόνια και ήδη κάνει όνειρα για την ανάδειξη του σε πρωταθλητή Ευρώπης για τρίτη φορά μετά το 2002 και το 2018.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024